2777
2789
عنوان

یک سوال مهم از خانم های شاغل دارم.لطفا نظرتون رو بگید.

| مشاهده متن کامل بحث + 3962 بازدید | 28 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامممممم. چه جالب. منم شبنمم :) من 7 ساله ازدواج کردم و شاغلم. از همون اول من و تو نداشتیم. اصلا نمی دونم کدوم پول منه کدوم پول همسرم. تا حالا مشکلی هم واسم پیش نیومده. به نظرم خیلی هم قشنگه، شاید هم من زیادی رومانتیکمممم :))))) البته یه چیز جالب بگم، یکی از همکارهام که مرد هم هست همیشه توصیه می کنه خانمها باید یک حساب واسه خودشون داشته باشن و همیشه یه مبلغی از پولشون رو یواشکی!! پس انداز کنن. ظاهرا آقایون جنس خودشون رو بهتر می شناسن!!! :)) اما من همچنان احساس نیاز به این قضیه نمی کنم، نمی دونم شاید هم اشتباه می کنم. در هر صورت اینجوری احساس صمیمیت می کنم و خوشحالم.
سلام بچه ها. من خیلی وقت نیست شاغل شدم. در حال حاضر چون تازه خونه خریدیم و حسابی زیر قرض و قسط رفتیم بیشتر حقوقم میره واسه خونه. اما تا جایی که بتونم پس انداز می کنم کم یا زیادش مهم نیست. حتی شوهرم هم از این وضع راضیه و میگه واسه ی خودت پس انداز کن چون مال خودته.من با شوهرم در این مورد خیلی راحتم و خودش میدونه که من بیخودی پول خرج نمی کنم اما به نظر من یک زن باید همیشه واسه ی خودش پس انداز داشته باشه. یا روز مبادا میدی به شوهرت و خوشحالش می کنی یا اینکه یه موقعی یک چیزی رو خیلی لازم داری که بخریش اما با وضعیت و خرجی خونه و در اون شرایط نمی شه یا از نظر شوهرت زیاد لازم نیست اینجا این پس انداز به کارت میاد.
ولی خیلی شیرینه آدم از خودش حقوق داشته باشه و خرج کنه هر چی هم که زن و مرد با هم راحت باشن خرج کردن از پول خودت یک صفای دیگه داره
وای چه حرفی زدم ببخشید...
چه زیباست هنگامی که در اوج نشاط و بی نیازی هستی دست به دعا برداری...جبران خلیل جبران
سلام خوبید؟ منم 11 سال شاغل بودم و درامدم با همسرم یکی بود باهم خرج میکردیم اما این اشتباه محضه حتی اگه همسرتون بهترین باشه همه درامدتونو بهش نگید پس انداز داشته باشید خیلی بهشون اعتماد اقتصادی نکنید مطمین باشید پرتوقع میشن و اصلا اصلا قدرشناس نیستن از اول عادتشون ندین که همه حقوقتون ئ همه جزییات درامدتونو بدونن این تجربه منه بعدا راه برگشتی نیست
سلام
من کاملا با هلیا جون وبهار نارنج موافقم،همه چیز باید حساب شده باشه.11 ساله شاغلم،کلا پولم برای خودمه !پس انداز دارم.ماشین برای خودم دارم ،خونه تعاونی مسکن اداره برای خودم دارم و...
همسر هم خرج خودم و نی نی و مسافرت و خرج خونه و خرید خودم وخونه و .....
الان برای عوض کردن خونه هم بخوام کمک کنم حتما درنظر گرفته میشه.
خیلی خیلی هم راضی هستیم ،هم من هم همسر .
اصلا قضیه به رخ کشیدن نیست،من خود همسرم هم میگه با این جامعه که اینقدر زنها بی حق وحقوقن بهتره که برای خودشون همه چیز داشته باشن
عزیزم واقعیت نگر باش ،بهقول دوستمون وقتی بری دادگاه می فهمی
خدای ناکرده بعد از 100 سال اتفاقی برای یه مرد بیفته حق جد آباد پدری بیشتر از یه زن هست
تواروپا که زندگی نمی کنی!!!!
اصلا قضیه به رخ کشیدن نیست،من خود همسرم هم میگه با این جامعه که اینقدر زنها بی حق وحقوقن بهتره که برای خودشون همه چیز داشته باشن
عزیزم واقعیت نگر باش ،بهقول دوستمون وقتی بری دادگاه می فهمی
خدای ناکرده بعد از 100 سال اتفاقی برای یه مرد بیفته حق جد آباد پدری بیشتر از یه زن هست
تواروپا که زندگی نمی کنی!!!!
سلام دوستان عزیزم. خیلی ممنون که نظر دادین. واقعا استفاده کردم.

nazy جون من یک بچه کوچیک نوپا دارم که خیلی شیطونه. اینه که خیلی وقت نمی کنم زودزود به سایت سربزنم.
دوستان عزیزم، من خودم 9ساله که کارمیکنم و 5ساله ازدواج کردم.اوایل حقوقم رو درخانه خرج می کردم حتی کمک شوهرم هم کردم که ماشین بخره یعنی هم پول پیش و هم اقساط ماشین رو خودم میدادم ولی ماشین بیشترزیرپای شوهرم بود. تااینکه بعداز دوسال دریک بگومگوی کوچک که به شوهرم گفتم تو کمک های منو درنظرنمیگیری مثلا کمک کردم ماشین بخریم البته منتی ندارم. گفت وظیفت بوده ... تازه اونجا بود که گفتم به هیچ مردی نمیشه اعتماد کرد تازه شوهر من که مرد نسبتا خوبیه اینه ؛ وای بحال بقیه..
من هم فکر میکنم باید زن مقداری از پولشو برای خودش پس اندازکنه برای خودش زمین یا خونه بخره بنام خودش اگه کمکی هم میکنه باید هرچقدرکمک کرد همون قدر بنام خودش باشه مثلا سه دونگ خونه. باید حساب کتاب مشخص باشه حتی اگه شوهرش بهترین مرد دنیا باشه.موافقین؟.. ببخشید زیاد حرف زدم:)
آره عزیزم من کاملا موافقم
همسر من در کل فامیل و دوست وآشنا زبانزده از خوبی ولی باز من برای خودم پس انداز دارم چون چیزهایی دیدم که هیچ وقت فکرشو نمی کنی
خاله خودم همه چیز برای خودش داشت ولی سر آخر شوهرش همه چیز رو بالا کشید وتازه طلبکار هم هست
شبنم جونم من هم همینطوری موافقم ولی نه با منت
مثلا ما دو تا آپارتمان خریدیم هر جفت سه دانگ سه دانگ
یه ماشین 20 میلیونی همسرم داره و همان اندازه من طلا دارم.
ولی جفتمون خوشمون نمی آید که پولم پولم کنیم
چون حرمتها را از بین می برد
درسته نازی جون .
اصلا منت و پول من و پول تو به هیچ وجه نباید باشه.
ولی به نظر من هم شوهر نباید از جزئیات مبلغ پس انداز خانمش و اینکه چقدر دقیقا داره و اینها خبر داشته باشه چون ممکنه برای اون هم نقشه بکشه و از زنش توقع کمک کردن داشته باشه و اگه زن بگه مثلا من اینقدر ندارم چون خبر داره دلخور بشه .
البته همه مرد ها غرور دارند و دلشون نمی خواد از زنشون کمکی بگیرند ولی چون زن خودش با کمال محبت درمخارج کمک میکنه به مرور زمان مرد پرتوقع میشه آدمیزاده دیگه استثنا هم نداره .