2777
2789
با سلام خدمت همگی خانم ها و مامان های عزیز
من یک مامان شاغل هستم که به مشورت شما نیازدارم.می خواستم بپرسم شما چطوردرآمدتون رو خرج میکنین؟ چقدرپس انداز میکنین؟ تا چه حد باید به شوهر در مسایل مالی کمک کرد؟ اصلا باید بهش گفت که چقدر درآمد دارم؟ کی حقوق گرفتم و.... (فرض کنین تفاهم نسبی هم وجود داره ولی بالاخره حتی بهترین مردها هم ممکنه پرتوقع بشند) ممنون میشم نظرتون رو بگید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من 5ساله شاغلم.تا حالا که کمکی نکردم چون نیازی نبوده اما معتقدم اگه لازم باشه باید این کمک حساب شده و مشخص باشه یعنی اولا همه حقوق نباشه و خانم لا اقل یک سوم حقوق رو برای خودش نگه داره بعدش هم مشخص باشه نه اینکه همش واسه خرج روزمره بره مثلا یک مبلغی برای خرید ماشین یا خونه کمک شه یا قسطها رو برعهده بگیره دلیل هم دارم .یکی اینکه نباید این کار خانمها وظیفه شون به حساب بیاد و ایجاد توقع شه چون خرجی وظیفه مرده (کسانی هم که هی میگن نه برابری و .. یه سر برن دادگاه ها معنی برابری رو میفهمن.تو حالت خیلی خوبش هم اگه اقایی فوت کنه و .. هیچی به زنش نمی رسه و طرف باید التماس بچه هاش کنه بتونه زندگی کنه)
من هم کارمند هستم و از همون اول همه حقوقم تقریباً صرف اقساط و هزینه های زندگیمون شد ولی شکایتی ندارم .راستی 6 ماهه دیگه یک قسمتی از قسط هامون تموم میشه من میخوام دیگه پس انداز کنم و کاری به الباقی مخارج نداشته باشم
من خیلی زندگی هایی رو دیدم که منم و تویی توشون بوده و حرمت زناشویی از بین رفته اگر با هم رفیق باشید و مشکلی پیش نمیاد عزیزم
فقططططططططط باید آقایون بدونند که این وظیفه شما نیست این محبت شماست
این جهان کوه است و فعل ما ندا
شبنم جان من قبل از ازدواج همیشه با خودم می گفتم که پولم رو واسه ی خودم پس انداز خواهم کرد. ولی واقعیتش اینه که نمی شه . خرج زیاده و توقعات من هم زیاد. به خاطر همین من هم در صورت نیاز پولم رو خرج می کنم. مثلاً عید که مسافرت خارج از کشور رفته بودیم هزینه ی سفر رو من دادم. شوهرم هم واقعیتش نداشت که بده. ولی من چون دوست داشتم که حتماً بریم و پس انداز هم داشتم دادم و رفتیم. الان هم هر جا شوهرم کم بیاره بهش کمک می کنم.
انشاله که مرد درک متقابل این محبت را داشته باشه زندگی مشترکهه
اما به قول دوستمون اگر اقائی فوت کنه مادر و پدر اقا 1/6 ارث میبرند و همون موقع میخواهند بچه هم کهفبها پس پشت دستت را نگه دار

در مورد خودم شوشو کاری به پول من نداشت و همه اش پس انداز میشد تا اینکه یه خونه خریدیم به نام من زد و منم قسطش را گاهی از پول خودم میدم در کل نظرم اینه که در زندگی هر جا لازم باشه مخصوصا مسافرت ... همه پولمو وسط میذارم . پس اندازم هم همین خونه شده و یه زمین شما والسلام
من هم مامان شاغلم هر کس باید با توجه به شرایط زندگی تصمیم بگیرد ممکنه شوهر یکی اصلا نیازی به پول اون نداشته باشه ولی در کل به نظر من و با توجه به تجربه خودم و اطرافیان حقوقتون را برای مخارج ریز زندگی و خورد و خوراک خرج نکنین تا اونجائی که مرد میتونه باید مخارج زن وبچه را بده حتما مرد باید بدونه که خرج زن با اونه فقط پول زن برای خریدهای کلی باید خرج بشه خرید ماشین ، خونه که باید سند هم بنام خانم باشه یا مثلا برای مسافرت خارج که هزینه بالا داره مثلا یک سال زن همه خانواده را مهمان کنه اونموقع خیلی به چشم میاد پس انداز زن هم برای اون خونه هست به تنهائی پول را میخواد چیکار کنه ولی باید طوری رفتار کنه که پولش به چشم بیاد در ضمن خرج کردنش هم وظیفه نشه در ضمن این روش نباید تشنج آفرین باشه زن هم هیچ منتی نباید بذاره
سبحان ربی و بحمده و استغفر ربی و اتوب الیه
من هم با نظر دوستان موافقم
اگر خدای نکرده مرد درک و فهم نداشته باشد هر کاری که کنی سوء استفاده می کند و کاری می کند که از کار کردن پشیمون شویم .
ولی به نظر من اگر حقوقم وارد زندگیم نشه پس برای چی دارم از وقت خودم و بچه ام و همسرم می زنم . فقط برای خسته کردن خودم.
البته من خودم مدافع صد در صد کار خانمها هستم.ولی اگر بهای خستگیمون قراره روی هم انباشته بشه هیچ ارزشی نداره
من تا جایی که بدونم شوهرم داره اصلا از پول خودم خرج نمی کنم حتی هزار تومن رو هم ازش می گیرم تا بدونه که اون مسئول مخارج زندگی هست اگه هم جایی کم بیاره بهش می دم ولی ازش پس می گیرم ولی وقتی بدونم نداره و ما چیزی لازم داریم اون موقع خرج می کنم و ازش نمی گیرم و تازگیها به هم قول دادیم که با هم پس انداز کنیم ولی من خودم جداگانه هم برای خودم پس انداز می کنم بالاخره زندگی پستی و بلندی داره آدم که از آینده خبر نداره البته مبلغ نا چیزه ولی از هیچی بهتره تازه ما باید خونه هم بخریم نمی دونم با این پس اندازای اندک میشه یا نه؟ امیدوارم خدا به همه ی ما تو زندگی کمک کنه
سلام
من 4 ساله کار میکنم و 2 ساله ازدواج کردم. از روزاول هر چی داشتم گذاشتم وسط.با هم کار میکنیم و قسطامونو رد میکنیم.خداروشکر همه چی خوبه.تازگی خونه خریدیم.البته اگه من کار نمیکردم نمیتونستیم به این زودیا صاحب خونه بشیم چون الان بیشتروام گرفتیم.من یه حساب دیگه دارم که یکم توش میزارم برای روزمبادا.وقتی که اخر برج کم میاریم از اون برمیدارم یا وقتی خودم دوست داشته باشم یه چیزی بگیرم.خدا همیشه کمکمون کرده.
2810