2777
2789
عنوان

وزن نگرفتن دخترم با وجود تلاشهای فراوان خواهشا راهنمایی کنید ممنون

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 55 پست
آره همینطوره رو نموداره.اما ظاهرش لاغره.آدم می گه آخه چه دلیلی داره.آخه من 4 وعده غذا میدم.تو فرنی و سوپش کره می ریزم.سیب زمینی برنج گوشت،یه عالمه زرده تخم مرغ رسمی.... انگار نه انگار
اگه این زندگی باشه...اگه این سهمم از دنیاست،من از مردن هراسم نیست/ی حسی دارم این روزا،که گاهی با خودم میگم شاید مردم حواسم نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انگار آدم دوست داره زحماتی که می کشه تو گوشتای رون بچش ببینه
اگه این زندگی باشه...اگه این سهمم از دنیاست،من از مردن هراسم نیست/ی حسی دارم این روزا،که گاهی با خودم میگم شاید مردم حواسم نیست
عزیزم نی نیا تو این سن به دلیل تحرک داشتن زیاد نسبت به ماه های قبل کالری بیشتری می سوزونن. دختر منم 9 ماهشه. دکتر به منم گفت اصلا جای نگرانی نداره. مهم اینه که سالم باشن. وقتی قد رو نمودار باشه یعنی تمام مواد غذایی لازم به بدن بچه رسیده. نگران نباش که دخملت چاق نیست. چاقی نشونه سلامتی نیست... و نسبت به حرف اطرافیان حساس شدی. اهمیت نده چون فقط خودت رو اذیت میکنی.
چرا بعضی از آدما مغزشون اندازه نخود اما دهنشون اندازه هندوانه س؟؟؟؟
انگار آدم دوست داره زحماتی که می کشه تو گوشتای رون بچش ببینه صد هزار تا
خدا را گفتم بیا جهان را قسمت کنیم : آسمان برای من ابرهایش برای تو دریا برای من موج هایش برای تو ماه برای من خورشید برای تو خدا خندید و گفت : تو بندگی کن و انسان باش همه دنیا برای تو ….. من هم برای تو
منم واسه وزن بچم خیلی دغدغه دارم 10 ماهگی 8380 بود ولی نسبت به قبل بهتر وزن گرفته بود، من آب قلم گاو قاطی سوپ و کته اش میکنم که خیلی مقویه، تو سوپ و کته اش جوانه گندم و جوانه عدس میریزم این چیزارو قاطی سرلاکش میکنم خرما...خامه...کنجد...پودر 4مغز...موز به نظر من همینا تو وزن گیریش تاثیر داشت
خدا را گفتم بیا جهان را قسمت کنیم : آسمان برای من ابرهایش برای تو دریا برای من موج هایش برای تو ماه برای من خورشید برای تو خدا خندید و گفت : تو بندگی کن و انسان باش همه دنیا برای تو ….. من هم برای تو
دختر منم 8 ماهشه خیلی لاغره هر کی میبینه میگه وااااااااااااای چقدر ضعیفه بهش خوب برس انگار صدتا فحش به من میدن از صبح تا شب بهش میرسم ولی چاق نمیشه تازه الان پاش زمین نمیزاره چهر دست و پا نمیره دندون هم درنیاورده خسته شدم
چه بی تابانه میخواهمت ای دوریت آزمون تلخ زنده به گوری
http://old.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=29214&ChatDate=4-3-1393&login_time=5/25/2014%2011:45:42%20AM
http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=29214 حراجی بزررررررررررررررررررگ اغاز شد مامانای گل کلی لباس بچه دارم به قیمت خرید فرصت را از دست ندهید تعداد محدود
سلام دختر من یک سال و سه ماهشه با وزن 3100 به دنیا اومد فقط 12 روز شیر خودم خورد و بعدش شیر خشکی شد وزن نمیگرفت و یه وقتایی هم زیر وزن بود خیلی نارحت بودم شیر خشکش عوض کردم و هزار تا کار دیگه ولی فایده نداشت مادر شوهرم میگفت مال این شیر خشکاس بچه غذا خور بشه خوب میشه به همین خاطر زودتر از شش ماهگی غذا بهش دادم ولی هیج تغییری نکرد همون جوری لاغر و کوچولو بعضی از نی نی ها ذاتا این تیپی هستن خودتون نگران نکنین و اون چیزی رو مطمئن هستین درسته انجام بدین ناراحت وزنش هم نباشین مادر همیشه بهم میگفت اینقدر نگران نباش همین برزگ میشه یه زبونی برات در میاره حالا به حرف مادرم رسیدم هنوز زبون درست و حسابی در نیاورده بهم اخم میکنه و میگه هیس هیس
سلام mari.mom جان. عزیزم وزن دخترت خیلی کم نیست. بعدشم بچه ها با غذا خیلی کم وزن میگیرن. اگه نمودار رو هم نگاه کنی بعد 6 ماهگی که بچه ها غذا می خورن دیگه افزایش وزنشون کم میشه و میرسه به ماهی 500 گرم تقریبا. عزیزم اگه خودت شیر داری بیشتر شیر خودت رو بده. غذای اصلی بچه تا 1 سالگی شیر مادر هست. شیر خودت رو هم چیزای چرب طبیعی مثل آجیل خام، شیر پر چرب ، روغن زیتون و چیزای دیگه بخور.