2777
2789
عنوان

خانومایی که باردار نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخای از آمپولت بزن نه روزه پریود میشی

چ آمپولی عزیز؟ اسمش چیه؟ منتظرم اگه با تموم شدن دوفاستون پریود نشدم برم دکتر. دیروز دوفاستونو تموم کردم

هر بار این درو محکم ببند برو
چ آمپولی عزیز؟ اسمش چیه؟ منتظرم اگه با تموم شدن دوفاستون پریود نشدم برم دکتر. دیروز دوفاستونو تموم ک ...

من تو دفترچه بود رفتم خریدم اسمشو نمیدونم رفتم پیش دکتر ازش میپرسن میزنی رد خور نداره عالیه

ن یادم نیس بعدشم دوفاستون که تموم شد هفت یا هشت روزه پریود میشیم دکتر بهم گف باید قطع شه شه دارو

همون.. منم منتظرم ببینم میاد یا ن. بعداز دوازده سال ک بچه نخاستم الان چن ماهیه اقدام کردم ک کیست سه سانتی پیدا کردم اولین باره😑😐

همون.. منم منتظرم ببینم میاد یا ن. بعداز دوازده سال ک بچه نخاستم الان چن ماهیه اقدام کردم ک کیست سه ...

عزيزم آمپوله پروژسترون بوده شما دوفاستون يا پروژسترون بخورى قطع كنى تا يه هفته پريود ميشى نگران نباش 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
عزيزم آمپوله پروژسترون بوده شما دوفاستون يا پروژسترون بخورى قطع كنى تا يه هفته پريود ميشى نگران نباش ...

خدانکنه. عزیزم. نگرانم  میگم یائسگی زودرس نگرفته باشم

خداکنه

نه عزيزم ميشى چنسالته مگه برو دكتر بگو برات آزمايش amh رو بنويسه خدايى نكرده اگه ذخيره تخمدانت كم بود ميگه   اگه هم زياد بود تنبلى تخمدان دارى اينجورو خيالت راحت ميشه 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺