2777
2789
عنوان

خانومایی که باردار نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 77 پست
منم خودم تنبلى شديد تخمدان دارم همش فك ميكردم مشكل از منه يه سال دارو خوردم بعدش شوهرم رفت آز داد فه ...

من منتظرم پری شم برم دکتر این دکتره عالیه زنهایی که 20سال بود بچه نداشتن همشون با این دکتر حامله شدن

مثلا طب سوزنی؟اره امتحان کردم

خيلى ها رو ديدم جواب گرفتن من خودم تازه دارم ميرم ميخواين شما هم امتحان كن با يه دكتر خوب  به من يه سرى دارو هاى گياهى داده با بادكش زير شكم و كمر 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم شرایط تو رو داشتم میکرو کردم دکتر گفت نمیدونم برخلاف آزمایشها تخمک و اسپرم خوب نبودند آز اسپرم ک ...

خسته شدم از دکتر و بیمارستان کمی استراحت میکنم توکل به خدا اقدامم رو ادامه میدم اگه نشد بازم میرم دکتر و ازمایش 

من منتظرم پری شم برم دکتر این دکتره عالیه زنهایی که 20سال بود بچه نداشتن همشون با این دکتر حامله شدن

کدوم دکتر عالیه؟

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
میشه بیشتر توضیح بدی؟

من وقتى رفتم پيش دكتره قشنگ همه سونو و آزمايشام ديد خودمم شرح دادم  برام داروى گياهى با بادكش كمر و زير شكم و كتف نوشته يه روز در ميون برم انجام بدم يه سرى دمنوش مثل جوشونده پونه دم كرده گزنه با دارچين  روغن مالى كمر و زير شكم با روغن سياهدونه و بابونه  با يه سرى داروهاى ديگه خودم تازه چن روزه دارم انجام ميدم من حتى سينه هام هم كيست داره گفته برطرف ميشه در صورتى كه ميرم دكتر ميگن قابل درمان نيس دارو هم نداره فقط بايد تحت درمان باشى  شيش ماه يه بار سونو بدى  اگه نتيجه گرفتم حتما تاپيك ميدنم 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺