2777
2789
عنوان

خانومایی که باردار نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 77 پست

شوهرت چنسالشه  چاقى ديابت كار با مواد شيميايى اينا هم رو اسپرم تاثير ميذاره

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزمایش تخصصی اسپرمه منو همسرم مشکلی نداشتیم ولی با این آزمایش متوجه شدیم که اسپرم همسرم تعداد و حجمش ...

باردارشدی .. چند بود مام  علاوه  بره همه مشولات  شوهرم اینم بهش اصافه شده 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

چه دکتر خوبی که اگنوگل داده  گیاهیه  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
منم سه ساله بچم نمیشه هیچ مشکلی هم ندارم

منم شرایط تو رو داشتم میکرو کردم دکتر گفت نمیدونم برخلاف آزمایشها تخمک و اسپرم خوب نبودند آز اسپرم که دادیم گفتند مورفولوزی اسپرم داغونه

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
منم شرایط تو رو داشتم میکرو کردم دکتر گفت نمیدونم برخلاف آزمایشها تخمک و اسپرم خوب نبودند آز اسپرم ک ...

قبل میکرو مگه مورفولوزی  نمیدونستن  ؟  این  دی ان ای تاپایین نیومده میکرو نکن..  سقط و منفی شدن  علایمشه

باردارشدی .. چند بود مام  علاوه  بره همه مشولات  شوهرم اینم بهش اصافه شده

نه متاسفانه تازه میکرو کردم با بیست تا تخمک دو تا جنین ضعیف دوباره باید برم تو فاز پانکچر و میکرو

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
شوهر من 27سالشه من حس میکنم مشکل از منه آخه دوبار فولیکول نداشتم

منم خودم تنبلى شديد تخمدان دارم همش فك ميكردم مشكل از منه يه سال دارو خوردم بعدش شوهرم رفت آز داد فهميديم شوهرم هم واريكوسل داره  اون رفت عمل منم  الان داروهاى هورمونى باعث شده كيست سينه كه داشتم بيشتر شن الان پناه بر خدا رفتم پيش دكتر طب سنتى اونجورى دارم خودمو. درمان. ميكنم انشالله كه حل شه 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
قبل میکرو مگه مورفولوزی  نمیدونستن  ؟  این  دی ان ای تاپایین نیومده میکرو نکن..& ...

نمیدونم دکتر نصر میگه درمانش فقط میکرو نمیدونم چیکار کنم