2777
2789
عنوان

اهل فضای مجازی هستید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فقط تل دارم

اهلش نیستم

یه مدت که تو اینستا بودم هم وقتم رو میگرفت هم حال روحیم خوب نبود.الان حس خوبی دارم

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎 ما را شکار کرد و بیافکند و برنداشت🙃

قطعا آره،حس میکنم دوستم وضعش بهترازمنه،البته منم فقط نی نی سایت میام،تل و کلاش وواتس اپ ایناروحذفیدم گوشیمم دزدیدن😒

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
چرا 

خسته شدم

هر شب دیر خوابیدن و صبح دیر بلند شدن

میخوام زندگیم بیفته رو نظم

البته اگه اراده شو داشته باشم

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
خب چرا نصب نمیکنی ؟ 

كاري باهاش ندارم

چيزيم بخوام سفارش بدم با مال خواهرم ميدم و بدون اكانت هم از گوگل راحت ميبينم 

عكس چيزيم بخوام بفرستم يا ايميل ميكنم يا اگر ايفون باشه آي مسيج ميفرستم

مامانت 33 سالشه؟؟ شما چن سالته؟؟

۱۶ یک ماه دیگه ۱۷😕میرم 

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
مامانت 33 سالشه؟؟ شما چن سالته؟؟

و ببخشید تازه تولدش بود به ۳۴ رفت😕یادم نبود 

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
خدا ب مادرت سلامتی بده ایشالاه

ممنون عزیزم😘سلامت باشی

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

😁😅😅😅