2777
2789
نی نی من 7 ماهه است و قراره برم سرکار و نی نی شیر خودمو می خوره هر 2 ساعت باید بخوره خواستم ببینم چه جوری می تونم بهش برسم همینجوری هم اصلا" غذای کمکی نمی خوره شما برای نی نی هاتون چیکار می کنید ؟ ممنونم
من که اوایل شیر خودمو میدوشیدم از سرکار که میومدم قبل ازاینک بهش شیربدم میدوشیدم برای فرداش شیرخشک هم میزاشتم ولی الان دیگه همون شیرخشک رو میدم میخوره غذای کمکی هم سوپ درست میکنم شب به شب میدم فرداش تو مهد بهش بدن بچه منم از 6ماهگی رفته مهد الان 8ماهشه
اللـــهم عجل لولـــیک الفـــرج و العــــــافیه و النـــــــصر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هانیه جون از 6 ماهگی برای نی نی سخت نیست تو مهد چه جوری می گذرونه بهونه گیری نمی کنه بدون شما تا آخر وقت طاقت می یاره کی می یاریش از مهدش راضی هستی ؟ چقدر شهریه می دی ؟ ببخشید این همه سوال کردم ولی واقعا" نگرانم چه جوری از خودم جداش کنم
من از 6 ماهگی رزا رو مهد گذاشتم و تا الان که 20 ماهش شده شیر خشک نخورده
به شیشه عادتش بده برای اینکه راحتتر عادت کنه سر شیشه فرم سینه مادر بگیر
هر وقت هم که میخوای بهش شیر بدی اول شیشه رو دم دهنش بذار و مجبورش کن اول از شیشه بخوره
در ضمن تا به شیشه عادت نکرده وقتی می خوای بهش شیشه بدی توی بغل خودت بهش نده چون بوی خودت مانع شیشه گرفتنش میشه بذارش بغل یکی که بهش عادت داره
وقتی به شیشه عادت مرد از سر کار که میای شیرت رو بدوش و تا شب فقط از یه سینه بهش شیر بده و باز موقع خواب اون یکی رو بدوش
توی یخچال (توی در یخچال نذار) تا 48 ساعت می تونی شیرت رو نگهداری کنی
چون دیر میخوای به شیشه عادتش بدی فکر کنم 2-3 هفته ای درگیرش باشی
CafeMom TickersCafeMom Tickers
ببین نگرانی های این دوره ات کاملا طبیعیه من هم خیلی توی 6 ماهگی بهم سخت گذشت و کلی گریه کردم که چطور رزا رو مهد بذارم
ولی همه اش میگذره
یه مهد خوب پیدا کن و از روزی 1-2 ساعت شروع کن گذاشتنش مهد و کم کم زیادش کن زود عادت میکنه 2 هفته ای بگذره عادت میکنه
تیرامیسو جان این بچم خیلی مظلومه خداروشکر بدقلقی نداشت از اول راحت با نبود من کنار میومد برعکس پسر اولم که تا 10ماهگی نتونستم برم سرکار وبعد هم مجبور شدم براش پرستار بگیرم تو خونه مامانم اینا باشه که بمونه وگرنه نمیموند
البته از وقتی رفت مهد همش مریض میشد الان یه 15روزیه که خداروشکر دیگه مریض نشده البته چون با برادر دیگش هست غریبی نمیکنه و محیط مهد هم خیلی ضمیمی و خوبه عین خونه میمونه برای بچه ها مهد خوبیه
زی زی جون شیشه شیر نوزادی بگیرم کلا" سرشیشه اش باید چه مدلی باشه (گشادباشه یا نوزادی ) و اینکه تو سن 6 ماهگی مهد خوب به بچه می رسه هر وقت خوابش بیاد و بهونه گیر بشه خوب می خوابوننش یا سر ساعت شیرش رو می دن ؟
عزیزم اگر مهد خوبی بذاری نگران رسیدگی اشون نباش
بعضی مارک ها شیر شیشه های رده های سنی مختلفشون فرق میکنه
مثلا بیبی سیل که من استفاده میکردم و سرش مثل سینه مادر بود 0 تا 4 ماه - 4تا فکر کنم 8 ماه ... اینطوری سر شیشه هاش رو دسته بندی کرده بود
نه شرمنده عزیزم من مهرشهر کرج هستم تو نت میتونی سرچ کنی بعد بری ببینی از کدوم خوشت میاد من سر اولی همش دنبال مهدهای باکلاس و خاص میگشتم ولی رسیدگی اونا ازاین مهدی که الکی کلاس نمیزاره و افتابه لگنشون هفت دست نیست بهتره بچه ها تو این مهدا احساس راحتی بیشتری دارن درضمن رسیدگی اینا هم بهتره