2777
2789
عنوان

چوبی تویز، فروشگاه اینترنتی اسباب بازی های فکری آموزشی چوبی

| مشاهده متن کامل بحث + 13880 بازدید | 104 پست
سلام مامان زهرا و احمد عزیز

امروز بستم به دستم رسید . یکمی تاخیر داشت ولی واقعا عالی بود . من ست عصرانه رو سفارش داده بودم .کیفیتشون از تصویر هم بهتر بود . خودم که کلی باهاش حال کردم . خالا باید صبر کنم تا دخترم بزرگ تر بشه و بتونیم با هم خاله بازی کنیم

فقط یه کیوی تو بسته بود که توش به حای رنگ سبز قهوه ای بود و رنگ لبه ی یکی از فنجون ها هم پریده بود . از بسته بندی دقیق و خوبتون هم خیلی ممنونم .حتما در اینده خریدهای بیشتری از شما خواهم داشت . موفق باشید .
Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
با مزی عزیز
از اینکه از خریدتون راضی هستید خیلی خوشحالم. بابت اون نکاتی هم که اشاره کردین متاسفم. حمل مربوط به اداره پست می شه و ما کنترلی نداریم.
امیدوارم بتونیم دوستی با طبیعت رو به فرزندانمون یاد بدیم
قربان شما
چوبی تویز، فروشگاه اینترنتی اسباب بازی های فکری آموزشی چوبی  choobitoys.com و سبدکو، فروشگاه اینترنتی محصولات حصیری sabadco.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سلام من امروز برا کاری رفته بودم پست دفتر پست داشت کاراتون پست میکرد از نزدیک دلفین تعادلی وزنه عصرونه دیدم خیلی قشنگن من که واقعا عاشقشون شدم من حتما بأید ازتون خرید کنم قبل عید نشد راستی خانم متصدی پست خیلی ازتون تعریف میکرد
سلام بابونه عزیز
چه اتفاق جالبی!!!
شما لطف دارید. و خانم متصدی پست هم همینطور. خوشحالم که طرفداران محصولات چوبی تویز و سبدکو روز به روز بیشتر می شن و امیدواریم که بتونیم رضایت همه رو جلب کنیم.
چوبی تویز، فروشگاه اینترنتی اسباب بازی های فکری آموزشی چوبی  choobitoys.com و سبدکو، فروشگاه اینترنتی محصولات حصیری sabadco.com
یک خبر خوب برای دوستداران چوبی تویز بدینوسیله شرکت چوبی تویز در نمایشگاه نقش آفرینی زنان در توسعه پایدار را به اطلاع می رسانیم، لذا، از علاقمندان دعوت می شود از غرفه ما در این نمایشگاه بازدید نمایند. در ضمن، به سفارش هایی که در نمایشگاه صورت پذیرد یک هدیه ناقابل نیز تعلق می گیرد.
دوست منم ازتون خرید کرد خیلی خوب بودن به امید اینکه ایران هم درتولید اسباب بازی های چوبی پیشرفت کنه. نمایشگاه کی وکجاست اگر بگید ممنون میشم.
برگ عیشی به گور خویش فرست.....کس نیارد زپس توپیش فرست

توی سایتتون دیدم محل و زمان رو ولی ساعت رو ندیدم اگر بگید ممنون میشم. امیدوارم در کارتون موفق باشید دوست من که هم از برخوردتون بامشتری راضی بود هم از اجناستون.
برگ عیشی به گور خویش فرست.....کس نیارد زپس توپیش فرست

یک مادر عزیز ممنون از لطف شما و دوستتون نمایشگاه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی دائره و غرفه ما در سالن میلاد (31A) هست شماره غرفه هم 308. ساعت بازدید: 9 صبح تا 6 بعد از ظهر به امید دیدار خبر خوش برای نی نی سایتی های عزیز هم اینکه دو مدل ساک حمل نوزاد (سبد حضرت موسی) بسیار زیبا که از حصیر طبیعی ساخته شده محصولات جدیدی هستن سبدکو در نمایشگاه رونمایی می کنه.
اگر مایلید سبد حمل نوزاد رو ببینید میتونید به لینک زیر مراجعه کنید که تصویر غرفه سبدکو و چوبی تویز رو داره http://sabadco.com/stable-economy-fair.html
نورای عزیز بله موجودی داریم اگر مایل باشید میتونید تلفنی هم سفارش بدید برای پرداخت هم راهنمایی می شید لینک زیر هم توضیحات کاملی در این مورد داره: http://choobitoys.com/payment-and-delivery.html از توجه شما ممنونم
سلام چقدر محصولات قشنگی دارید من که عاشق اسباب بازیهای چوبی هستم می خواستم بدونم که سبد حصیری برای اسباب بازی بزرگترین سایزش کدوم هست اگر دربدار باشه خیلی بهتره اگر ممکنه راهنماییم کنید
هلوی تابستونی من ، نیکا ی عزیزم ۹ مرداد ۹۶ زمینی شد 🌷
گلفام عزیز شما لطف دارید... جعبه اسباب بازی مدل های مختلف داریم. اگه خیلی بزرگشو می خوای صندوق اسباب بازی رو بهت توصیه می کنم که بدون پایه ش هنوز موجوده می تونی رو تصویر زیر کلیک کنی تا ابعاد و توضیحاتشو ببینی: یه مدل دیگه هم هست که کوچیکتره ولی خیلی شیک و زیباست. فقط یک موجودی داریم که البته اونم باید چک کنم تا مطمئن بشم. در حال حاضر تو "خیریه طلوع بی نشان ها" تو هفت تیره و می تونی بری اونجا ببینی. اگه علاقمند بودی رو تصویر زیر کلیک کن تا توضیحاتشو ببینی: من خودم از این دو مدل خیلی خوشم میاد:
سلام خسته نباشید . من میخوام برای پسر دو ساله ام اسباب بازی سفرش بدم ؛ میشه منو راهنمایی کنید ؟ من برای هماهنگی چشم دست و تمرکز میخوام . اونایی که موجود هست رو معرفی میکنید ؟؟ با سپاس
CafeMom Tickers
2810