2777
2789
عنوان

خودخوری برا لباس😒

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 31 پست
خیر عزیزم منظورم اینکه لباسش بسیار گرمه😃

خب کرکی ها گرم میکنن دیگه . تو خونه براش بپوش خب

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولش کن توخونه بپوشون 

شو نمیدیم که

من توخونه لباسای بدترم میپوشم😁😁

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست
همین دیگه مامانم میگه چرا ارزون خریدی میگم مامان مغازهه سایزای اخرش بود مفت میداد.... اصلا مامانم دل ...

نه خوب خریدی الان با این قیمت مگه میشه لباس پیدا کرد؟اونم ست،خیلیم خوبه

نه خوب خریدی الان با این قیمت مگه میشه لباس پیدا کرد؟اونم ست،خیلیم خوبه

فدات شم زبونم مو دراورد از بس گفتم اما کو گوش شنوا همش میگم ای کاش 50 روش میزاشتم حداقل یه چیز شیک که میشد... 

من کلا هرچی میخرم‌ پشیمون میشم😅الان تخت خریدم واسه نی نی مثه چی پشیمونم انقد ک‌ بهش فکر کردم‌خوابم‌نمیبره😭😭

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘

بچه ها یه جاهایی هست سه شنبه بازار بهش میگن یاجمعه بازار اونا خیلی ارزونن ولی جنس مارک ندارن برین ازاونا خرید کنین برای بچه تون

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

لباس تو خونه اونم برای بچه مهم راحتیش هست و تواین فصل گرماش

دیگه 50تومن چیه. .چهار روز میپوشه تموم میشه زمستون ارزش فکر کردن نداره

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
منم خوابم نمیبره. 😂😂حالا تخت بدتره

اووف نگووو روانی شدم از دیروزه جام‌تنگه قراربود جابه جا شیم ک‌ دقیقه نود کنسل شد الان تخت خودمونو‌جمع کردم تخت نی نی جا بشه😢

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
کار خوبی کردی از فروشنده بی ادب خرید نمیکنم منم

چشم هنوز دنبالشه ولي حقشه ميخواست پرو بازي دو نياره حاضرم بد تر از اونم گيرم بياد ولي اونو نرم بگيرم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
2810