2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد ختنه ؟

18 بازدید | 23 پست
چن روزگی و به چه روشی پسرتونو ختنه کردین ؟ به چه روشی ؟ راضی بودین ؟ کلا چه روشی بهتره ؟؟
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
پسرک من ۱۸ روزشه میخوام ۲۰ روزگی ببرمش واسه ختنه .. زود نیس بچه ها ؟ همه میگن هرچی زودتر بهتر
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
یازده روزگی،حلقه انداخت عالی بود
من مری طلا هستم کاربریم غیرفعال شده[smiley]s/sm65.gif[/smiley] اینا هم انتخاب جاریم بود!سلیقه شو دوس دارم [smiley]l/l_40.gif[/smiley] http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015111109474413609
۳ کیلو و ۷۰۰ پسرم .. بچه ها گفتین سنتی همون بخیه س؟
منم تجربه ندارم ولی تادوماهگی حتما ختنه اش میکنم با روش سنتی آره بخیه آنچنانی نداره فقط مراقبت میخاد تاچندروز
من یه دختر لوس بودم ک از امپولای موقع سرماخوردگی میترسیدم قرص شربت رو مامانم بزور میریخت ته حلقم ولی از ۱۹ سالگی درگیر ام اس شدم ویهو کلی بزرگ شدم توکل ب خدا و توسل ب حسین زهرا برام معجزه کرد بارداری عالی زایمان طبیعی عالی  بچه سالم همسر خوب خدا نعمت رو درحق من تمام کردحالا فقط یه جفت میخام برا بچم ک تنها نباشه دعام کنید 
من پسرمو59روزگی بالیزر اومدتوخونه.هزینش شد100تومن
ما چون ز دری پای کشیدیم کشیدیم .امید ز هر کس که بریدیم ، بریدیم .دل نیست کبوتر که چو برخاست نشینداز گوشه‌ی بامی که پریدیم ، پریدیم .رم دادن صید خود از آغاز غلط بودحالا که رماندی و رمیدیم ، رمیدیم.
2810