2777
2789
عنوان

تازه وارد.راهنمایی

41 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها من حدود یکسالی میشه که تاپیک های نی نی سایتو میخوندم اما هیچوقت بلد نبودم چجوری باید عضو شم.تااینکه امروز یکم کنجکاوی کردم و عضو شدم .اما نحوه کار باهاش رو بلد نیستم میشه لطفا راهنماییم کنید  

🙏🙏 قضیه دسته بندی قبل از ثبت  متن چیه؟؟

منظورش موضوع مربوط به تاپیکت هست مثلا گل و گیاه خانوادگی اگر هم نمیدونی به کدوم مربوط میشه عمومی بزن در هر صورت همشون یجا دیده میشن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی به جمعون خوش اومدی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
2805