2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869340 بازدید | 28433 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره درسته من خودم وقتی خونه مادر شوهرم میرفتم جلو همه زیاد شوخی میکردم اما فهمیدم با این کار بقیه هرچی دلشون میخواد میگن هیچ احترامی بهت نمیزارن آدم یجور بی ارزش میشه هرچی آدم معقول تر باشه و ناز کنه بیشتر بقیه میان طرفش

سلام نمیدونم هنوزم کسی اینجا هست یا نه ولی میخوام از عسل بانوی عزیز به خاطر تاپیک خوبش تشکر کنم. ممنونم ازت و امیدوارم تو زندگی همیشه موفق باشی  

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
سلام نمیدونم هنوزم کسی اینجا هست یا نه ولی میخوام از عسل بانوی عزیز به خاطر تاپیک خوبش تشکر کنم. ممن ...

سلام من هستم😊 یه عضو تقریبا جدیدم که دارم مطالب رو میخونم تازه و تقریبا تا ص ۱۵۰ خوندم

خدایا هوام رو داشته باش😍😘
سلام من هستم😊 یه عضو تقریبا جدیدم که دارم مطالب رو میخونم تازه و تقریبا تا ص ۱۵۰ خوندم

من حدودا ۳ سالی میشه این تاپیکو میخونم ولی راستش هر دفعه که میخواستم تغییر کنم فرداش یادم میرفت پاییز عزیز برای اینکه تغییر کنیم همراهیم میکنی؟

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
من حدودا ۳ سالی میشه این تاپیکو میخونم ولی راستش هر دفعه که میخواستم تغییر کنم فرداش یادم میرفت پایی ...

راستش من قبلا حدود یکی دو سال میخوندم اما عضو نبودم مدت زیادیه که دارم تلاش می کنم تغییر کنم و الان کم کم دارم موفق میشم به نظرم این کار فقط با تمرین و تکرار درست میشه

راستش من قبلا حدود یکی دو سال میخوندم اما عضو نبودم مدت زیادیه که دارم تلاش می کنم تغییر کنم و الان ...

عزیزم میتونم بپرسم نحوه تمرینت چطوریه؟

عزیزم میتونم بپرسم نحوه تمرینت چطوریه؟

اره گلم☺ مثلا وقتی خونه تنهام جلوی ایینه میرقصم و نقص هام رو بر طرف می کنم با خودم صحبت میکنم و سعی می کنم جملاتم رو اصلاح کنم و هر بار از کلمات بهتر و سنجیده تری استفاده کنم سعی می کنم به ظاهرم توجه کنم و به لباس پوشیدن ادم های اطرافم هم همین طور چون این طوری میفهمم چه ترکیب هایی جالب نیست و چه لباس هایی با هم همخوانی داره سعی می کنم تو جمع ها بیشتر سکوت کنم چون این طوری حرف های بهتری به ذهنم میرسه🌹

اره گلم☺ مثلا وقتی خونه تنهام جلوی ایینه میرقصم و نقص هام رو بر طرف می کنم با خودم صحبت میکنم و سعی ...

عزیزم بهتون تبریک میگم.از نظر من شما الان یه خانم به تمام معنایی.

به نظر خودم مشکل اصلی من تو حرف زدمه.خیلی سعی دارم رو حرف زدنم کار کنم ولی از دستم در میره

سلام دوستان.من امروز بااین تاپیک اشنا شدم وقت نمیکنم همشو بخونم کمکم کنید من ازهمه لحاظ مشکل دارم😥 ...

مثل من  

خدایا شکرت واسه نعمتی که دادی بهم لیاقت بده خوب ازش نگهداری کنم و همینطور سلامتی رو از خودم و شوهرم نگیر تا یه عمر با عزت سایمون بالای سر دخترمون باشه   اگه میتونی واسه سلامتی خودم و شوهرم و دخترم یه صلوات مهمونم کن مرسی