2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869575 بازدید | 28433 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام رانا جان خوبین؟ من تازه اومدم تو تاپیک شما
خیلی از نظراتت استفاده کردم
لطافت و ظرافت به کجا رسیده؟ همچنان در حال پیشرفتین؟
*****رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا******
سلام صبح به خیر
خیلی خوشحالم که اینجا روی همه تاثیر گذاشته و تاپیکی هستش که دوستش دارین
خدا رو شکر

پس باید خیلی بیشتر از قبل رونق داشته باشه تعدامون که داره روز به روز زبادتر میشه و این عالیه هر یه نفر =حداقل یه تجربه جدید و متفاوت

پس در بیان کردن نظرات تجاربتون کوتاهی نکنین
و هیچی بهتر از تجربه عملی نیست که از دیگران میگیریم اینکه کسی قبلا امتحانش کرده باشه و در اختیار ما بزار اون تجربه رو اون روش رو بیشتر رومون اثر میزاره

قرار نیست یه دفعه یه شبه تغییر کنیم یواش یواش تا عادتمون بشه
پس:سطح توقعتونو بیارین پایین نخوایین یه دفعه همه چیز عوض بشه چون شدنی نیست فقط خودتونو ازار میدین
دوم اینکه باید خودتونو دوست داشته باشین به عن.وان یه خانوم بپدیرین خیلی عوامل از بچگی تا الان ما بوده که ما رو از زنونگیمون دور کرده اینکه از بچگی دامن نپوشیریم چون نه بلد بودیم نه یادمون دادن چطور از دامن استفاده کنیم چطور بششینیم چطور بلند شیم
دیدم این فیلمهای انگلیسی رو تمام این اداب نشستن غذا خوردن وراه رفتن تو یموقعیتهای مختلف رو اموزش میدن هیچ کس که از اول بلد نیست به ماهم یاد ندادن بجاش شلوار پامون کردن که بتونیم راحت باشیم و بدو بدو کنیم نه اینکه بد بوده نه ولی لازم بودجاهایی هم با دامن حضور پیدا کنیم
ببخشید اما بعد از بلوغ جسمیمون بخاطر اینکه خیلی سینه هامون مشخص نباشه قوز کردیم لباس گله کگشاد پوشیدیم یا خودمون خجالت کشیدیم خوب کسی نبود بهمون بگه باید خودتو اندامتو دوست داشته باشی و لباس مناسب بپوشی نباید خجالت بکشی این طبیعت وجودی یک زنه در نتیجه اگه کسی هم باشه که سینه بزرگ داشته باشه ناراحته و ناراضیه ازش خودشو بجای اینکه دوست داشته باشه
توی جامعه هم برای اینکه ظریف هستیم نا دیده گرفته نشیم تیپمون پسرونه شد ژستمون لحن حرف زدنمون راه رفتنمون و.......
خلاصه اینها همه به مرور اتفاق افتاده پس به مرور باید بره
کوچکترین تغییری هم که کردین به خودتون جایزه بدین و تبریک بگین و حتما برای ما م بگین حتی اگه خیلییییییییییی ریز باشه
سلام صبح بخیر
و اما تجربه دیروز من ...
من خنگ که تا حالا همیشه به شوشو میگفتم خسته شدی بیا پشتت رو ماساژ بدم درست مثل این دلاک های حموم عمومی هستن که تو فیلمها نشون میده .
چند روز پیش یک روغن بدن گرفتم و دیشب به شوشو گفتم عزیزم امروز خیلی خسته شدم بیا پشتم رو ماساژ بده
شوشو هم استقبال کرد. تجربه خیلی خوبی بود
هر گاه خداوند چیزی را در دل تو انداخت بدان توانایی رسیدن به آن را در تو دیده است...
سلام به همه
آرزو جان ، لطفا فایل word رو که زحمت کشیدی و تهیه کردی برای من میل کن عزیزم . خیلی به دردم می خوره چون به تاپیک واقعا علاقه مندم اما اینقدر گرفتارم ( بچه و کار) که جسته گسیخته می خونم گیج می شم . دعات می کنم مرسی
کجا نشان قدم ناتمام خواهد ماند !
سلام عقاب جان
ارزو جان نیستن الان
آرزو جان لطف کرد دیروز فایلشو داد به من
ایمیلتونو به من بدید براتون میل کنم با اجازه آرزو جان البته
*****رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا******
واااله جان غرور با جذبه و ابهت فرق میکنه به نظر من معذرت خواهی چه در مواقع فاجعه چه غیر فاجعه لازمو یک هنره.
این آقایون هستن که سخت معذرت خواهی میکنن و احساس میکنن به غرورشون بر میخوره اگه بگن اشتباه کردن.
به نظر من معذرت خواهی یک رفتار زنانه است که به دلیل حساسیت و لطافت و دقت بیشتر خانومها در خانومها بیشتره.
هر گاه خداوند چیزی را در دل تو انداخت بدان توانایی رسیدن به آن را در تو دیده است...
یک تجربه:
وقتی داخل اتوبوس هستید و میخاید جابجا شید حتما یه "ببخشید" یا "اجازه میدید رد شم" بگید که اطرافیانتون بفهمن میخاین جابجا شین یا پیاده شین و خودشونو کنار بکشن مثل بعضی خانوما نباشید که عین یه تنه درخت محکم به آدم میزنن و رد میشن
من چون هر روز سوار بی آر تی میشم این صحنه رو هم خیلی دیدم هم خیلی باهاش برخورد کردم
دخترایی رو دیدم که مثل ....... تنه میزنن و بقیه رو له میکنن و رد میشن
به نظرم وقتی میشه با یه لحن آروم و موقر و بکار بردن کلمات قشنگ راه رو باز کنیم دیگه احتیاجی به این حرکات مردونه و زور زدن نیست