2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869571 بازدید | 28433 پست
سلام عسل بانو جون دوست داشتم ببنمت از رو حرفات شناخت خوبی ازت پیدا کردم
معلومه خیلی انسان محترم و خوبی هستی
میشه پیغام دوستی مو قبول کنی؟
آرزو جان من فایلتو گرفتم عالی بود دستت درد نکنه گلم
واله فاجعه زمانی بود که تو اینو حتی نمیدونستی الان نصف راهو رفتی همین که میدونی خودش خیلیه از حالا به بعد وارد عمل شو برو بخر در اولین فرصت مالی
*****رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا******

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فکر میکنم مادرا نقش عمده ای در تربیت دختراشون دارن.....
خوب تو خونواده ما همیشه اولویت خانواده درس و تحصیل بود و.... خلاصه اینکه وقتی فکر می کنم می بینم اگه مادرم از زمان بچگی منو دامن می پوشوند و دختر بودنمو همیشه بهم یادآوری میکرد باهام میرقصید و ... شاید الان اینقدر واسم سخت نبود..
تصمیم دارم اگه یه زمانی دختردار شدم اونو لوس و شاد و جیگول تربیت کنم
الانم در مورد پسرم همیشه از شوهرم میخوام با خودش ببردش بیرون.. حتی اگه واسه یه خرید دو دقیقه ای از ماشین پیاده میشه میگم پسرمو با خودش ببره تا ........
سلام عسل جونم خوبی مرسیب از این تاپیک باحالت منم دارم از روزی که میخونم رو خودم کار میکنم ولی این دفعه دوباره شکست خوردم یادم رفت بعد از هر حرفی که میزدم یاد نکته هات می افتادم میگفتم ای داد بی داد بازم خراب کردم ولی من میتونم یه خانم ظزیف بشم
خیلی جالبه این تاپیک واقعن رو من تاثیر گذار بود و الان می بینم که در مورد همه بچه ها اینطوری بوده...
شاید بیدار کردن حس زنانگی نیاز عمده خیلی از زنان جوون امروز ماست
من فکر می کنم ما موفق میشیم به زنانگی خودمون برگردیم چون تو ذات و فطرت ماست ولی بخاطر شرایط اجتماعی، خانوادگی و کاری ازش دور مونده بودیم
عزیزم کار زیادی نکردم سعی کردم اروم حرف بزنم ولی یه جاهای که هیجانی میشم یادم میره دوباره تون صدام میره بالا
یه دلیلش اینه که من دبیرم چون سر کلاس باید بلند حرف بزنم دیگه واسم شده عادت که ترک کردنش خیلی سخته

سعی میکنم تو خیلی از کارا از وهرم کمک بگیرم همش نگم خودم انجام میدم
میخوام بگم که همیشه جذابیت تو خفن بودن نیست که خیلی آدما جذب سادگی آدما میشن
من که از تو خیلی خوشم اومده
خیلی راحت حرفاتو میگی آدم بامزه ایی هستی به نظرم
هر ماه از حقوق همسری 1 مبلغی رو در نظر گرفتم واسه خرید لباس خونگیهای گوگولیییییییییییی
امروز 2تا پیراهن کوتاه خریدم،منتظرم همسری بیاد ناززززززززززززز کنممممممممممممممم
خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
خجسته جون سلام مبارکت باشه
منم کلی از نظرات شما استفاده کردم گلم
بازم بگو از تجریبیاتت
دوست داشتم باهاتون دوست شم
پیغام دوستی میدم قبول می کنید؟