2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869333 بازدید | 28433 پست
سمیرا جون خیلیییییییی خوشم میاد از این اخلاق که بقیه که پر رو هستن اینجوری باهاشون بحث کنیم و نذاریم به دیگران توهین بشه.آفرین
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
آخه خیلی چیزا قشنگ نیست اما اگه مد بشه قشنگه.یادم هست کوچیک بودیم دختری که دهن کوچیک داشت و صورت سرخ و سفید و چشمای درشت زیبا بود.اما حالا سبزه باشی و صورت کشیده دهن گشاد که لبخند زیبایی داشته باشی قشنگه.پس دلیل نمیشه ما زیبایی یه نفرو تایید کنیم مهم اینکه به قول شما خودش خوشش بیاد
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رانا جون من یه مشکلی برام پیش اومد تو خانواده همسرم و وقتی دقت کردم دیدم چقدر فرهنگ من با جاریم فرق داره و اینو بقیه به چشمم اوردن که تو با اون فرق داری و ما توقع فلان رفتارو از تو نداریم از اون به بعد سعی کردم هر روز بهترو بهتر بشم حتی کسایی که اومدن گفتن انجوری پشت سرت گفته اونجوری گفته فقط گفتم اینجوری بهتره از گناهای من کم میکنه و الان فقط دارم روز به روز به تغییر بیشتر فکر میکنم
آرامشم این روزها مدیون همین انتظاراتیست که دیگر از کسی ندارم.....
حواستون به عضلات صورتتون باشه موقع گوش دادن منقبض نباشه در راحترین حالت ممکن باشه دندوناتونو فشار نداده باشین لبتونو گاز نگرفته باشین پوستشو نکنین
موقع شنیدن خبرهای خوشحالی و ناراحتی مواظب حالت چشمها باشین
خوشحالی زیادی یا ناراحتی زیادی نداشته باشین
راستی توی جمع مرتب به اطراف نگاه نکنیم و به قول معروف میخه آدما نشیم خیلییییییییییی زشته.یه چیز خیلیییییییییی مهم دیگه اگه رفتارتون کاملا عوض نشه و روش کار نکنین و بخواین این کارارو فقط توی مهمونی انجام بدین نمیشه به خدا نمیشه باید تمرین کنیم .
توی محل کارتون تو اوج خستگی هم شکایت از کارتون نکنین هرگز قیافه کج و معوج نگیرین خستگی تو چهرتون هست نیاز نیست خیلی شدیدش کنین با حرکات اضای
در برابر شوخیهای همکارها یا مراجعین که لوس و بی ادبیه یا به طرف نگاه نکنین یا کارتونو بکنین هرگزم نخندید

رانا جان باید همه جا اینها رو رعایت کنیم تو خونه خیابون تو رفتار با خانواده توی محل کار تو جمع دوستان توی کلاس ورزش و ........همه جا تمرین میخواد یواش یواش
حواستون به عضلات صورتتون باشه موقع گوش دادن منقبض نباشه در راحترین حالت ممکن باشه دندوناتونو فشار نداده باشین لبتونو گاز نگرفته باشین پوستشو نکنین
راستی من هیچ جا تا حالا دست خالی نرفتم شده یه گل سر کوچک یه بسته شکلات ولی هر چی باشه بسته بندی خشکل میکنم و وقتی میرم مهمونی از همه بیشتر تحویلم میگیرن و تو خانواده همسر با وجود اینکه فقط 3 ساله منو میشناسن اول منو دعوت میکنن.
سمیرا منم میبردم همسرم موافق بود اما دیدم فرقی نداره انجام ندادیم اما به نظر من ما باید اون کاری رو که قبول داریم انجام بدیم تابع زمان و مکان نباشیم جز شخصیتمون بشه ولی خوب یکی ارزششو داره یکی نداره دیگه

همیشه به خودتون تو خونه برسین علاوه بر شلوارک و شلوار پیراهن و تاپ و دامن تو سایز مختلف بپوشین

لباس زیرتون متنوع و خوشرنگ باشه

مدل موتونو تغییر بدین یا گل سرهای مختلف استفاده کنین

بدلیجات یا اگه طلا دارین حتما استفاده کنین
خلخال رو اقایون دوست دارن

همیشه خوش بو باشین این برای اقایوون مهمه و جذبتون میشن
و تر و تمییز موهای زائد رو بدنتون نباشه
یه ارایش ملایم رو صورتتون باشه

زمانهایی که میتونی لاک های خوش رنگ استفاده کنین لاک پاتون جیغ باشه مردا دوستدارن زشت نباشه ها خوش رنگ باشه

از این تاتو امادهها استفاده کنین روی بازو دورناف پشت گردن یا کتف یا هر جا همسرتون خوشش میاد

از این نگینهای چسبوندنی هم میتونین واسه دور ناف استفاده کنین
کلا تنوع بدین حتما

برای بیرونم کفشتون همیشه تمییز باشهمن همیشه خودم وقتی کسی رو میبینم اول نگاهم ناخود اگاه به کفشش میافته

تیپ یکنواخت نداشته باشین مدام تغییر بدین
رسمی اسپرت راحتی خانومی
گهگداری حتی اگه بلدم نیستین گفش پاشنه بلند بپوشین تمرین کنین تا باهاشون راه رفتن و یاد بگیرین
سلام

از این تاپیک و نظرات خوب دوستان تشکر میکنم.
من تو محیط کار مهربان. سنگین. مرتب و دقیقم و در رفتار با همکاران و دوستان صمیممی البته با رعایت حدود و متین برخور میکنم تا حالا هم هیچ سو استفاده و برخورد بدی از کسی ندیدم و خیلی هم مورد اعتماد مدیریت شرکتمون هستم.

در فامیل شوهرم هم من رو به عنوان یه خانم باکلاس و با سواد میدونن چون این نظر مردها و زنهای فامیل شوهرم بارها به گوشم رسیده و خیلی هم برام احترام قائلند .
در برخورد با خانواده شوهر محتاط باشید هیچ وقت خیلی صمیمی نشید حتی با زنهاشون .مهربان .خوش لباس ترو تمیز باشید با متانت و لبخند اما مودبانه و سنگین صحبت کنید .در جاها و حرفهایی که مورد پسندتون نیست سکوت کنید و اگر دلیلش رو عنوان کردید سرش بحث نکنید بزارید طرفتون بفهمه که از ادامه بحث خوشتون نمیاد .

اما با تمام این تفاسیر
اینجانب در برخورد با همسرم مشکل دارم چون با اون هم همینطور رفتار میکنم یعنی واقعا شخصیتم همینه .اصلا لوند بازی و حرکات عشقولانه زنونه بلد نیستم .حتی بلد نیستم ازش پول بگیرم با اینکه اون خیلی خیلی لارجه .البته خرج خونه رو خودش میریزه تو حسابم .فکر کنم چون خودم درآمد داشتم این مساله رو بلد نیستم .حتی واسه خرج دخترم هم درست و حسابی نمیتونم بهش بگم .
شما رو بخدا خانمهایی که تو روابط با همسرتون موفقید این مشکل 8 ساله منو حل کنید .
خواهش میکنم تاپیک رو هم نترکونید .

بسیار بسیار ممنونتون میشم
میشه کمکم کنید من نمیدونم چجوری پول از همسرم بگیرم یا موقع پول گرفتن چی بگم ممنون
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح داده و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
از کم باید شروع کرد.مثلاّبرای یه مانتو یا یه کیف.میرین بیرون بگین واییییییییییی عاشق این کیف شدم چون لارج هم هست میگه خوب بخر.شما هم بگو میشه شمابرام بخری؟؟یا مثلاّکارتم همرام نیست.
آقایون دوست دارن خانمشون ازشون پول بگیره یه حس خوب بهشون میده و احساس غرور میکنن.یا مثلاّ یه مدت کفش نخرین بذارین بگه چرا کفش نمیخری برو بخر بعد بگین پول ندارم یا پولم کمه دیگه همینجوری ادامه بدین.