2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869326 بازدید | 28433 پست
آره خیلی خوشمزه میشه اگه وقت داشته باشم تو قابلمه میپززم چون ماهیچه زود میپزه مثل گوشت نیست. تو قابلمه با حرارت ملایم خیلی بهتر میشه
استاد تغییر باش نه قربانی تقدیر. در بازی زندگی اگر عوض نشویم ، تعویض می شویم.
بچه ها من عاشق بادمجونم غذاهای با بادمجون غیر از دلمه و حلیم و کشک بادمجون و میرزا قاسمی و خورش چی بلدین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مری جونم از حمام میای اصلا موهاتو خشک نمیکنی همینطوری خیس خیس موسو میزنی بهش؟
***عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه آنچه را که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است هم اکنون به سوی من میکشاند***
آسمان ما یه چیزی درس میکنیم به اسم گل بادمجون خیلی خوش مزه است بقچه منظورت اونه؟ توی بادمجونو مواد میریزیم و مثل گل میپیچیمش
سلام...
عزیزم پیاز رو بصورت خلخالی خرد میکنی بعد با روغن و کمی کره یه مقدار تفت میدی بعد ماهیچه رو بهش اظاف میکنی و بیزاری یکم با هم تفت بخورن و زغفران و فلفل و زردچوبه اضافه میکنی یه مقدار خیلی کم غیره سیاه هم میکوبی میریزی بعد یکم آب میریزی تا حدی که روی ماهیچه کامل گرفته نشه و صبر میکنی تا آبش تموم بشه ، حرارتش ملایم باشه...در آخر هم خیلی کم دارچین میزنی
این از این
حالا پلو
برنج و که از شب قبل خیس کردی؟
میخوای با شوید تازه درست کنی یا خشک؟ بگو تا بگم چطور درست میشه...
وقتی تو در کنارمی تکیه گاهی چون کوه دارم... نفس هایم پیشکش قلب مهربانت همسر عزیزم...