2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869540 بازدید | 28433 پست
به نظرم باید کیفی که هر روز با خودمون می بریم سر کار رو مدیریت کنیم ،من خودم هر چی میخوام باید با سر برم تو کیفم . مخصوصا خودکار که بانک می رم هیچوقت تو کیفم گیر نمیارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مونان وقتی دیر کردی که معلومه باید تند راه بری.وقتی سر وقت میری جایی با آرامش برو.بهتره یکم زودتر را بیفتی تا مجبور نباشی تند بری.همین دیر کردنم یه جور بی نظمیه که ما خانمارو شلخته جلوه میده.ببخشیدا قصد توهین ندارم چیزیکه باید تو این دوره زمونه مدیریت بشه با این انبوه کاری
سلام من اولین سحر خیزه این تاپیکم
صبح همگی به خیر.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
در مورد هر کاری انجام میدید به بقیه توضیح ندید.هم پر حرف به چشم میایم هم توی حرف زدن ممکنه چیزایی که به نفعمون نیست لو بدیم.مثلاّ دارین میرن خونه مادرشوهر یا هر کسی که ممکنه غر بزنه یا چیزی بهتون بگه و دیرتون شده ،اعصاب همه رو داغون میکنین و از همه بیشتر خودتون و تمام مسیرو به این فکر میکنین چی بگم بد نشه یا ناراحت نشن اونجا هم یه چیزی میگین ممکنه بدتر هم بشه.بهترین کار اینه که چیزی نگیم حتی معذرت خواهی(اگه خیلی دیر نشده).اگه پرسیدن فقط یک جمله بگین یه کاری پیش اومد همییییییین.حالا هییییییییییی توضیح که فلان و بهمان.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
یه روز وقت بذارین و تمام لباسهای بیرون و مهمونی و مجلسی و بذارین جلو چشمتون و بر انداز کنین.ببینین چی کم دارین مثلاّیه پیراهن دارین که آستینش زیادی کوتاهه اما اگه این مشکلش حل بشه جای بیشتری میتونین بپوشین یه یاداشت بردارین که مثلاّ یه زیر سارافونی بخرین که بتونین بهتر استفادش کنین یا مثلاّیه دامن میدی دارین که رنگش با چیزی نمیخونه یا به کسی بدین و یا یه پیراهن که باهاش جور میشه بخرین و کنار هم بذارین موقع مهمونی سر در گم نباشین یا مثلاّاگه یه ساق شلواری بگیرین میتونین با یکی از پیرهنای قبلی جورش کنین . توی یه مهمونی بپوشین.ببینین کفش و کیف دستی چی دارین چیا کم دارین که وقتی میرین خرید بدونین چی میخواین و گیج نباشید.
یه خانوم همیشه یه دفترچه یاداشت و یه خودکار شیک همراهش باید باشه تا مجبور نباشه به همه رو بندازه برا یه خودکار یا یه تیکه کاغذ.
توی کیف دستی که بیشتر مواقع بیرون میرم دستمه.یه جا کلیدی LV.یه آینه خشکل با روکش مخمل مشکی. یه آویز نگین دار کیف.با یه دفترچه و خودکار و یه بسته دستمال مرطوب و خشک گذاشتم و آماده هست هر وقت میخوام برم بیرون فقط پول و گوشیمو میذارم داخلش و راحت میرم بیرون.
مرسی عزیزم کاراتون خیلی قشنگه کاش قیمت هم بزنین.مخصوصاّبرای کادوی تولد.