2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869524 بازدید | 28433 پست
مونان .به نظر من ظرافت زنونه به این معنی نیست که هم عین مامان ای کیو سان مجسمه بشن.به هر حال هر کس بیعتی داره بعضیا سوداوین.وحرکاتشون هیجانی تر وتند تره ظرافت یعنی اینکه هر طور هستی با آرامش و طمانینه باشی و نکات ریزی که هر زنی بهش علاقه داره رعایت کنی.اصلا قرار نیست هنجارهای خانوادگیو بشکنیم قراره با هر فرهنگی که هستیم یه زنه کامل باشیم نه یه مرد نصفه
سلام رانا جان خوبی؟
جات خالی بود

ارنیا جان باید خودتو تغییربدی
خوب عصبیب شه مسئولیتش با خودشه بزار بره خرید یاد بگیره باید چطور با مردم برخورد کنه کسی که تو رو مسئول نمیدونه مسئول حرفا و کاراش خودشه
بعدشم تمرین کن خودتو ضعیفتر نشون بدی شاید همین دست درد و یه دکتر رفتن و حرفهای دکتر بهونه خوبی باشه
واقعا لازمه گاهی خودمونو به خنگی بزنیم

خودت میگی خرابش کردی به مرور اینجوری شده
باید پوست کلفتی رو پیشه کنی تا دوباره به مرور خوب بشه
کار گردنش بنداز به غرهاشم توجه نکن
برو کوچه علی چپ تمام مدت به نشنیدن بزن خودتو
باید حس مردونه و قوی بودنشو دوباره رو کنی
در ضمن اون میدونه تو نمیتونی تحمل کنی عصبی شده و کارارو دست میگیری از این مسئله استفاده میکنه اتو دستش نده نقطه ضعف دستش نده

کم کم باید بری جلو یه دفعه نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم میخوام ظریف باشم.خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

یه 2 روز قشنگ خانم بودم.به خصوص راه رفتنم.روز 2 دم یه بانک پارک کردم و رفتم تیشرت بخرم.خیلی طول نکشید.برگشتم دیم 3 تا ماشین دوبل کنارم پارک کردن و رفتن...20 مین وایسادم....بعدم شبیه دراکولا شدم....اقاهه اومد و دیگه نگم بهتره..خودتون حدس بزنین....
سه زن در دنیا زیباتریند.مادرم.انعکاس تصویرش در ایینه و سایه اش
سلام دوستان ظریف
ارنیا جان من هم یک کمی مثل شما هستم.اینقدر استقلال طلب و مردونه بودم که یکهو به خودم اومدم دیدیم شوهرم که خیلی با من مهربون بود دیگه مثل قدیما نیست . داره مثل دوستاش مثل مردها با من رفتار میکنه . مامان من خیلی روحیه مردونه ای داره من هم ناخودآگاه مثل اون رفتار میکردم.ولی یهو به خودم اومدم و دیدم که من واقعا دوست ندارم مثل مردها باهام رفتار بشه و تصمیم گرفتم به سوی ظرافت زنانه برگردم.
هر گاه خداوند چیزی را در دل تو انداخت بدان توانایی رسیدن به آن را در تو دیده است...
حالا تقریبا یک ساله که روی ظرافت زنانه خودم کار میکنم از مطالب و نظرات دوستان هم خیلی استفاده کردم.هر چی مطلب در مورد اینکه مردها از چه زنهایی خوششون میاد یا مرد ها چه چیزهایی رو ظرافت زنونه میدونن و ... مطالعه میکنم.حالا ببخشید حسابی خودمو زدم به کوچه علی چپ. البته بچه دار شدن میتونه نقطه عطفی برات باشه.
از حالا که بچت کوچیکه شروع کن و بچه رو بهونه کن بگو من دیگه با وجود بچه نمیتونم کارهای قبلی رو انجام بدم.
من دیگه نه قسط ها رو میریزم نه خرید خونه میکنم.
هر گاه خداوند چیزی را در دل تو انداخت بدان توانایی رسیدن به آن را در تو دیده است...
به خودم میرسم و برای خودم وقت میگذارم. بچه رو تو بغل حمل نمیکنم میگم سنگینه کمرم درد میگیره.
دفعات بیشتری نسبت به قبل از شوشو میخام که شام بریم بیرون به بهانه اینکه خسته بودم شام درست نکردم اینجوری هم هوامون عوض میشه هم یاد میگیره که من وظیفه ندارم همیشه غذا درست کنم. من که آدم آهنی نیستم .
هر وقت مریض شم حتی یک سرماخوردگی ساده میگم بریم دکتر قبلا میگفتم دکتر نمیخواد خودم قرص سرماخوردگی میخورم و خوب میشم.
از شوشو میخوام که بعضی وقت ها بچه رو ببره بیرون تا من استراحت کنم اینجوری هم رابطه بهتری با پسرم برقرار میکنه هم تو همون یکی دو ساعت میفهمه که بچه داری کار سختی یه و به من حق میده که زمانی برای استراحت بخوام.
سعی میکنم تا جایی که امکان داره ازش ایراد نگیرم و نگم اینکار و بکن اینکار رو نکن که به تقویت اقتدار مردونه اش کمک کرده باشم.
منم شوشوم مثل قبل نیست...از بس همه کارای مردونه رو انجام دادم و پریدم وسط.
چند روز پیش دختر دائی هام با همسراشون مهمونمون بودن دیدم من خیلی با اونا فرق دارم...
من هم که خانومهای ظریف و با ناز رو میدیدم از خودم بدم میومد از دست خودم حرصم میگرفت که ای کاش قبل از اینکه همسرم عوض بشه متوجه این موضوع میشدم.
هر وقت میگفت میری فلان جا برسونمت یا بیام دنبالت مثل احمق ها میگفتم نه خودم میرم.
ولی حالا بهش زنگ میزنم و میگم عزیزم میخوام برم فلان جا بیا دنبالم یا بیا منو برسون شوالیه من هم سوار بر اسب سفید میتازد و خودش را به شاهزاده خانم میرساند تا خدمتی کرده باشد.
من رانندگیم خوبه...یه ماشین هم واسه خودم دارم...........
به نظرم این یه مشکله اساسی پیش اورده.
هر چی میشه میگه خب برو....
البته من کلا دوس ندارم مثل بعضی از خانم ها وابسته به همسرم باشم و تا اون نباشه نتونم کاری انجام بدم.اما این با وابسته بودن فرق داره....
راستی یک نکته مهم
همیشه چه در خونه و چه در بیرون و چه در مهمونی و ... لباسی بپوش که باهاش احساس خانومی کنی
باور کن خیلی تاثیر داره