2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869521 بازدید | 28433 پست
مثلا بستن یه روسری کوچولو دور گردن تو بازیهای بچگی من این کارو دوس اشم خیل از همسنام هم دوس داشتن.چه عیب داره گاهی این کارو تو خونه انجا بدیم یه خانم ساده پوش بایه دستمال کوچولو دور گردنش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر اینجا خلوته خدای من

سارا ان بهتری ایشا ا...

خوب میبینم همه تنبل شدن شایدم حسابی ظریف شدن و نمیان اینجا

من یکم از تجارب این چند روز بگم براتون
حتما تا جای که براتون امکان داره بر اساس رنگ لباستون لاک بزنین مگه ما چقدر مهمونی میریم و دور هم جمع میشیم همون یه بارم زحمت زدن و پاک کردنشو بکشین خیلی تاثیر گذاره ناخن لاک زده مانیکور شده و ...
خود ارایی رو یاد بگیرین از وقتتون استفاده کنین و حسابی تو خونه تمرین کنین که بتونین به زیباترین و ساده ترین شکل ممکن خودتون ارایش ککنید طرز خط چشم کشیدن و ریمل زدن که روی چشم تاثیر داره انواع حالتها رو تمرین کنین تا ببینین کدوم بهتون میاد اینقدر تمرین کنین تا به مرور بتونین زیبا بکشین
طرز سایه زدن یا ترکیب سایه ها رو
یه شبکه ای هست به اسم صفر تا صد از مجموعه شبکه های جم هستش ببینینش یه زمانهایی ویدئو هایی نشون میده از خود ارایی کلی بهتون ایده میده و نکته یاد میگیرین

کفشهاتون حتما تمییز باشه کفش خیلی مهمه و البته اگه جوراب اسپرت میپوشین رنگ جورابتون نسبت به شلوارتون و لباستون

همیشه قبل از گذاشتن لباسهاتون توی جالباسی و توی کمد چکشون کنید اگه کثیفه بفرستین سبد لباسی اگه پارگی داره یا دکمه اش کنده شده یه جا رو توی کمد برای لباسهای تعمیری بزارین تا در اسرع وقت به دادشون برسین همینجوری نزارین توی کمدکه یادتون میره و دقیقا اون لحظه که روشون حساب کردین نمیتونین ازش استفاده کنین و برنامه تون بهم میخوره

به نظرم یه زمانهایی رو بزارین و لباسهاتونو پرو کنید تا اگه تنگ یا گشاد بود ازش خبر داشته باشین و حتی بلیزها شلوارها ساپورتها دامنهای مختلف و با همدیگه بپوشین تا بدونین چی به چی میاد و کلی دستتون باز باشه موقع پوشیدن کلی هم تنوع بتونین بدین
یکی از نشونهای زنانگی که تاثیر گذارم هستش کدبانو بودنمونه
حتما حتما به تزیین غذا اهمیت بدین
الان نت داریم همه یه سرچ بزنین کلی عکس میاد سیوشون کنید و به ذهنتونم بسپارید تزیینات متفاوت و زیبا بکنید نه برای مهمون حتی برای خودتون کی از خودمون واجبتر؟کم کم که عادت کنید دستتون باز میشه ذهنتونم باز میشه نیازی به دیدن عکس و سرچ ندارین ولی کلی چیز قشنگ میتونین پیدا کنید از اینترنت و حوصله به خرج بدین

قلب خونتون آشپزخونه است و به نظر من قلب اشپزخونه یخچال حتما در نظافتش و چیدمانش و زیباییش کوشا باشید و در مورد یخچال یه زمانی رو تعیین کنید پاکسازیش کنید و مرتبش کنید و تمییزش کنید
نزارید چیزی خراب بشه
با برنامه از همه مواد تو یخچال استفاده کنید تا اسراف نشه والبته خرابم نشه و امار مواد غذاییتونو داشته باشین
سعی کنید حتی الامکان هر قفسه رو برای چیزی اختصاص بدین
برای فریزرتونم از این نایلونهای زیپ و پلاست هستش میتونین استفاده منید عالی نظم میده به فریزرتون
وقتی کسی براتون از یه جایی سوغاتی میاره حتما تشکر کنین نگین دور بود صدامو نشنید دیگه که رفت عیب نداره شوهرم تشکر کرد .برا خودتون احترام قایل باشین هیچ وقت پشت سر همسرتون قرار نگیرین