2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869404 بازدید | 28433 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه کاره انتحاری انجام دادم حلقه ازدواجم و در آوردم و فقط تو مهمونی دستم میکنم.
برای یه 2 هفته میخوام حلقم دستم نباشه به خودم بیام و یادم به دوران مجردی وکارهای که باعث شد همسرم عاشقم بشه بیفتم.تاثیر داره عجیب.ولی پیشنهاد نمیکنم.به همسرم گفتم دستمو اذیت میکنه
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
عسل بانو جان اگه نمیتونی باهاش ارتباط برقرار کنی نخر.چون این حسو به بقیه هم موقع پوشیدنش منتقل میکنی و جالب نیست.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
سلام ویانا جون
اره حتما اینجا برای همه خانومهاست عزیزم

قدم اول افزایش اعتماد و عزت به نفس بعد هم ارامش که توی حرکاتت و حرف زدنت موج بزنه

تاپیک رو اگه از اول بخونی کلی نکته مثبت پیدا میکنی که باید تمرین بشه حسابی
خوشبختیم از آشناییتون.اگه چیزی به ذهنت میرسه برای بهتر بودنمون لطفاّاینجا مطرح کن.
هیچچچچچچچچچچچچچچ وقت کاری نکنیم که کسی به خودش اجازه بده که بهمون تذکر بده این یه اصل باشه برامون.
الان خیلی نه
ولی فکر کنم چند ص قبل
گفتم به جای رفتگر به بچه هامون یاد بدیم بگن مامور بهداشت

بعضی اوقات موهامون رو باز بزاریم نهایتا یک یا دو تا تا سنجاق ظریف بزنیم به موهامون

ناخنها همیشه مرتب

موقع سلام و احوالپرسی بگیم سلام احوال شما؟ و تا اخر به صورتش نگاه کنیم

من از صحبتهای تو سریالها خیلی خوشم می اد شمرده .کوتاه .محکم و همه منظور رو می رسونن می خوام سعی کنم اون مدلی صحبت کنم