2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869367 بازدید | 28433 پست
مامان آینده
عزیزم وقتی خودت احساس خوبی نسبت به چیزی که پوشیدی نداری مطمئن باش اون احسای به دیگران هم منتقل میشه در ضمن این حسی که داری خیلی حس بدیه و روی روحیه آدم واعتماد بنفسش تاثیر میزاره پس عزیزم سعی کن زودتر برنامت رو واسه خرید جور کنی
نه اینجوری نیست یک مرتبه از برنامه خارج شو دوباره برگرد.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من این تاپیک باید شاخه داشته باشه:
1)روشهای خوش اندام شدن
2)آرایش و زیبایی
3)همسر داری
4)شیک پوشی و به روز بودن
5)روشهای گفتاری و رفتاری اصولی
6)خانه داری و نظم و ترتیب در کارها
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
سلام من تا الان خواننده خاموش بودم.ولی دیگه طاقت نیاوردم.منم خیلی دوست دارم ظرافت زنونه داشته باشم.با مطالبی که نوشتین دارم تمرین میکنم.

منم هرموقع میریم خونه مادرشوهر با مانتوم.اخه ما بیشتر شب نشینی میریم.لزومی نمیبینم لباسم در بیارم.خیلی دوست دارم یه جا میرم با خودم صندل ببرم ولی خیلی خجالت میکشم.اخه هیچ کدوم از فامیلای ما اهل اینجور کارا نیستن.

ولی خونمون میان همیشه تنوع دارم رو لباسام.همیشه صندل پاشنه دار میپوشم.چند تا دارم.که تکراریم نشه.

راستی من میخام باردار بشم دعا کنید بعد بارداری هیکلم خراب نشه.البته بارداری دومم
خدایا برسان گم کرده ای که سال ها فانوس به دست به دنبالش می گردیم...امروز دعا واسه ظهور آقا فراموش نشه . خدایا خودت پسرامو شوهرموبرام حفظشون کن
کوثر جان خوش آمدی.از این به بعد کم کم شروع کن.اول از این جوراب روفرشیها بپوش.بعد از چند مرتبه مدل کفش کالج هستت از اونا بپوش و بعد صندل.اگه الان شروع نکنی ممکنه یه عضو جدید وارد خانواده بیاد یا یکی دیگه شروع کنه و شما از ترس اینکه به شما نگن حسود دیگه هرگز نپوشی پس شما آغاز کننده باش.
مرسی از حرفایی که زدی مشخص خیلی ادم خوشتیپ و خانمی هستی.دوست دارم کمکم کنی منم مثله خودت بشم
خدایا برسان گم کرده ای که سال ها فانوس به دست به دنبالش می گردیم...امروز دعا واسه ظهور آقا فراموش نشه . خدایا خودت پسرامو شوهرموبرام حفظشون کن
تو مراسمایی که مادرشوهرم برگذار میکنه همیشه تیپ میزنم.اصلا بدون صندل نیستم.میرم حتمااااا لباس میخرم.تا تکراری نباشم.شوهرمم خیلی دوست داره.

اگه نامحرم بیاید چادر مجلسی دارم سر میکنم اگه مرد بره بیرون چادرم درمیارم.

یه مشکلی با موهام دارم اصلا نمیتونم درستشون کنم.مخصوصا جلوی سرم
یه مشکل دیگه دارم لباس واسه مهمونیارو سخت میپسندم.همیشه ام پشیمون میشم از خریدم.
من دارم لحظه شماری میکنم ماه رمضون تموم بشه برم باشگاه ثبت نام کنم.که اگه خدا بخاد باردارم شدم ورزش کنم.تا بعد از بارداری سریع هیکلم برگرده.انشالا

بچه ها من برم یه دستی به خونه بگشم بازم میام فعلا
کوثر جان ما که اینجا هستیم همه فکر نمیکنیم خیلیییی خانوم هستیم وگرنه اینجا نبودیم.همه ضعفهایی داریم که اینجا درستش میکنیم.
من اگه یه مهمونی زنونه باشه.یا هر مراسمی که بدون روسری باشم (مثل مولودی )حتماّمیرم آرایشگاه.موهامو براشینگ میکنم.ولی خودم آرایش میکنم.
اما یه مهمونی ساده چون کج بهم میاد موهامو فرق کج باز میکنم.اما در هر صورت موهامو جوری فیکس میکنم که تا آخر مهمونی فیکس باشه و تکون نخوره.
سلاممممممممممممم

خانومهای ظریف و خوشگل و خوش تیپ خوبین؟

همه مطالبتونو خوندم مرسی از همه
مخصوصا بهشت احساس

مامان اوا در مورد اعتماد به نفس موافقم باهاتون عزیزم

رانا جون تقسیم بندیت عالی بود حالا چطوری طبقه بندیش کنیم تو تاپیک؟؟؟؟؟

منم دلم مانتو شیک و رسمی میخواد ولی فکر کنم مجبور شم بدم بدوزن که طول میکشه چه پارچه ای بگیرم که هم خوشگل باشه هم خوب وایسته مخصوصا شلوارش؟
نیکا جونم اره اون ماه بانو بود من همیشه اشتباه میکنم

راستی این ریمل رو مامانم از کیش برام اورده مارک ریمل هستش

یه سوال شما ارایشتونو با چی پاک میکنین؟من پوستم حساسه نباید شیر پاک کن بزنم
ارایش دور چشمتونو چی

از ریمل زدن خوشم میاداما اصلا پاک کردنشو دوست ندارم حس میکنم چشمم داره اسیب میبینه الانه که چروک شه اون جورم که میخوام پاک نمیشه هر بار میشورم صورتمو زیر چشمم سیاه میشه واسه همین ریمل نمیزنم برخلاف میلمممم
الان چند روزه میام شرکت از روی پل عابر پیاده رد میشم
سعی میکنم پلها رو پیدا کنم حتی المقدور از روی جوب نپرم
هرچند یه جاهایی نداره سعی میکنم ظریف و محتاط رد شم قبلا همچو آهو میپریم از لب جو دور میگشتم ز خانه.......