2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869364 بازدید | 28433 پست
سلام سارا جون و همینطور بقیه دوستان.
اولین چیزی که باید بگم اینه که خانومایی که آمدن اینجا که خانومانه تر باشن باید از همین جا شروع کنن.وسط صحبتهای دوستان میان یک خط یک خط توضیح میدین که فلان لوازم آرایشی یا فلان تاپیک و سلام احوالپرسی دوستان قدیم.خیلی خوبه که به هم اطلاعات بدیم یا حال دوستای گذشته رو بپرسیم اما بهتر نیستmail بذاریم یا پیغام خصوصی توی نی نی سایت براشون بذاریم؟امیدوارم کسی از من ناراحت نشده باشه.
داشتم صفحات قبل و میخوندم احساسه خوبی نداشتم گفتم اینم یه حرکت به سوی خانومانه تر شدن هست.
منم دارم تمرین میکنم و ممنون از کسانی که میان زحمت میکشن و اطلاعات و تجربه های مفیدشون و در اختیار ما قرار میدن.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نونا جون.خوبی؟.از تمرین وتجربه های جدیدت برامون بگو.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
سلام ممنون بخاطر مطالب خوبتون.

با حرفهای ساراجون من هم تشویق شدم بیشتر به تیپم برسم بچه ها کمکم میکنید؟؟؟؟؟؟

من وقتی میرم بازار نمیدونم چه لباسی خوشگلتره و خیلی گیج میشم....اخه خیلی خیلی هم سخت پسندم.

میشه کمک کنید.....

دیروز رفتم بازار یه چند دست لباس راحتی و شیک میخواستم واسه وقتی که میرم خونه مادرشوهرم جلوی داماداشون بپوشم.

پس باید هم لباس شیک بود هم زاحتی هم محجبه چون من رعایت میکنم.

ولی کلا گیج شدم و دست خالی برگشتم و شوهرم هم شاکی شد.

میخوام خانمانه تر بگردم.اخه یکی از بچه ها گفته بود اونجا که میرید لباس بردارید ولی منه بی هنر وقتی میرفتیم اونجا فقط با مانتو شلوار هستم و حتی اگه شب بمونیم هم یادم میره چیزی برای خودم ببرم حالا میخوام چند دست لباس اونجا بزارم.

میشه بگید اگه بخوام تونیک بگیرم الان چه مدل تونیک هایی شیکتره و جدیدتر؟؟؟؟؟

شهرما که لباس های خوشگلی نداره.اگه هم داشته باشه و خوشگل باشه بالای صدوپنجاهه که من برای تو خونه انقدر نمیتونم هزینه کنم.

میشه بگید چیا بگیرم؟؟؟؟؟اینو بگم من لاغرم خیلی.....
شکرت خداجون
و اینکه بگید غیر از لباس راحتی خوشگل چه چیزای دیگه نیاز هست برای تغییر کردن و خانمانه تر شدن.

چون ما زیاد میریم اونجا هفته ای یکی دوبار.....و دوست دارم اونجا دیده بشم.
اخه اونها خونه ما نمیان و معمولا تیپ خونه منو نمیبینن.....اونجا هم که منو با مانتو میبینن کلا فکر میکنن من خیلی بدتیپم و بارها بهم گفتن متاسفانه!!!!!!!!!!!!

اخه نمیشه جایی که نامحرم هست خیلی عرض اندام کرد.

حالا بگید اگه میشه چجورییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شکرت خداجون
سلااااااام دوستان عزیزم
من عاشـــــــــــق این تاپیکم و هر روز میام و میخونم ولی وقت نکردم پست بذارم
هر روز تمرین میکنم
امروزم چندتا از تجربیاتمو میگم که امیدوارم مثمر ثمر واقع شه
د
اول اینکه حتما حتما هر هفته یا بسته به شرایطتتون هر مدت یه بار برای خونه تمییز کار بگیرید تا کارای منزل رو انجام بده و شما بیشتر وقت داشته باشین به خودتون برسین,اینطوری حس بهتری نسبت به خودتون دارین و کمتر احساس کزت بودن میکنین و بیشتر سیندرلا میشین

تو جمع که هستین شوهرتونو با ضمیر "تو"خطاب نکنین بلکه با ضمیر "شما" خطابش کنین

تو مراسم رسمی تر و احتمالا همکاران همسر که باهاشون رودربایسی داریم (البته بازم به شرایط بستگی داره) از فامیلی همسرتون به جای اسم کوچیکش استفاده کنین و به فامیل صداشون کنین یا وقتی میخواین ازش نقل قول کنین یا تعریف کنین بگین اقای ....,اینطوری شخصیت و احترام همسرتونو بالاتر میبرین و خودتونو متشخصتر میکنین.
د
لطف داری بیتا جون
من اوائل نامزدی خونه پدرشوهرم اینا بلوز و شلوار میپوشیم،اونام اعلام کردن خوشون نمیاد واسه همین منم واسه اعتراض الان 4ساله میرم اونجا فقططط با مانتو شلوار میشینم،تو هر شرایطی
ولی اونا میان خونمون سارافون میپوشم اونام همش از تنوع سارافونام تعریف میکنن نه قیمتش،اخه سارافونام اکثرا دور و بر 30تومنه
از چندتاش عکس دارم الان برات میزارم
خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
بیتا جون من بعضی مکان ها تو خونه چادر سرم میکنم برای همون وقتی میرم مهمونی چادر رنگی که مناسب لبا س تنم باشه برمیدارم و تو مهمونی بعد دراوردن چادر یا مانتوم از چادر رنگی استفاده میکنم که اینطوری خیلی مرتبتر به نظر میرسم
هم به این خاطر که از صابخونه چادر نمیخوام و مجبور نیستم که چادر مشکی سرم باشه و هم چادرم با لباس تنم ست هست.

اگر هم اهل چادر نیستی اصلا با مانتو تو مهمونی نگرد,به نظر من اصلا خوب نیست (البته ببخشیداا) به نظر من بده برات سارافون بدوزن با یه پارچه قیمت مناب و زیر ارافون از بلوزهای رنگی و متنوع استفاده کن,که با این تیپ میتونه هم برای بیرون از منزل باشه هم برای منزل وقتی که نامحرم هست.
د
چه هم نظر بودیم باهم خجسته جون
اما به نظر من اعتراضتو اینطوری و با پوشیدن مانتو شلوار اعلام نکن بلکه با پوشیدن لبا های شیک و حالا مناسب مجلس اونا خودتو شیکتر و منطقی تر جلوه بده و نشون بده که برای حرفشون اهمیتی قایل نشدی و خودتو از تک و تا ننداختی و هم اینکه شئونات اونا رو هم رعایت کردی.
یه نظره البته
د