2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869365 بازدید | 28433 پست
شب قبلش موقع پهن کردن انواع مدل ها اتفاقاً خودم کنترل کردم و عالی بود. اگه یادتون باشه تو کلوبم گفتم. ولی فرداش زدم همه چی رو داغون کردم خخخخخخخخخ
*****رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا******
عیب نداره عزیزم

مهم اینه که میدونی اشتباه کردی میپذیری و میخوای تغییرش بدی
ترک عادت و جایگزین مردن عادات خوب یک شبه که ممکن نیست تمرین میخواد تمرین و از همه مهمتر توی لحظه حال حضور داشته باشیم حواسمون به خودمونو کارامون باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم واسه خونه همه چی خریدیم خونه هم خریدیم ولی یه کم واسه قربونی میگه گرونه- الان چی بگم راضی اش کنم بخریم که دعوا نشه. خودش اعتقاد داره ها. ولی به این زودی نه- میگه کمی دستمو باز شه بعد- ولی من میگم هر چه زودتر بهتر.
وای بچه ها امیدوارم حرفاتون روم اثر بذاره - چه صبح هایی که از شرم شوهرم نتونستم به روش نگاه کنم به خاطر عصبانیت بی جام ولی اون باز منو بخشید و گفت من دوستت دارم میدونم خیلی خانمی دیگه تکرار نمی کنی.
شکوفه جونم میدونم اینها همه بستگی به عقاید داره

ولی من اینو از یکی از اساتیدم میگم ها اصلا لزومی نداره واسه وسایل مون قربونی بدیم یه موجود زنده رو بکشین
بهتره صدقه بدی
به خیریه کمک کن به محک کمک کن به خونه سالمندان کمک کن
شکوفه جون من میگم فعلا به قصد قربونی و انشالا که چشم بد و اتفاق بدی دورو برتون نیاد یه مرغ یا خروس بگیرید فقط به نیت اینکه خونش ریخته بشه فربونی کنید واسه خونه
انشالا سرفرصت گوسفند قربونی میکنید
خدایا نمی گویم دستم را بگیر!!!!
عمریست گرفته ای... ...مبادا رها کنی
اخه بعدش میگم من و شوهرم انقدر با هم خوبیم انقدر عاشقانه زندگی می کنیم انقدر تو جمع احترام همو داریم همه مارو مثال میزنن مگه یه فرش چقدر اهمیت داره که اینطور بخوام بهم بریزم روابطمونو. شوهرمم خیلی نصیحتم می کنه ولی کو گوش شنوا
میدونی که نمک انرژی های منفی رو به خودش میگیره

توی تاپیک فنگ شویی میگفتن یه ظرف نمک هم بزارین روی میز انرژیهای منفی رو میگیره اما دیگه نباید بخورینش باید مرتب هم عوضش کنید