2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869340 بازدید | 28433 پست
من از اول لوووووس بودم واسه همین دقیقا نمیدونم چطوری باید تو خودتون بوجود بیارین ولی بنظرم اول از ج ...

خجسته جووووون 😘😘😘😘

چقد باحال اون موقع که تاپیکو میخوندم هیچ وقت فکر نمیکردم دوباره فعال شه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همشو که نخوندم عزیزم، اما نزدیک صد صفحه رو خوندم از دیشب که نی نی سایت وصل شد😂

اگه خیلی خوب بودش، منم بخونم

صد صفحه خوندی حسم میگه حتما خوب بوده !  خخخ

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
اگه خیلی خوب بودش، منم بخونم صد صفحه خوندی حسم میگه حتما خوب بوده !  خخخ

بنظر من خوب بود عزیزم. میخوای بخون ببین خوشت میاد یا نه. بعضیا راههای جدید مینویسن ، ایده میگیری.

پسرم ، فرشته ی نازم، ۱۴ اسفند ۹۷ زمینی شد. خدایا مراقبش باش 💟
ب نظرم این تایپیک عالیه .فقط اینکه لطفا منو لایک کنید و اینکه اسی جان این لینکایی ک گذاشتی هیچکدومش ...

اوه دوخی

تاپیک مال ۶ سال پیشه .. حواست نبودا .. 

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
اوه دوخی تاپیک مال ۶ سال پیشه .. حواست نبودا .. 

اره اتفاقا الان نگاه کردم تاریخشو متوجه شدم 😃😄اخه میدونی این چند روزه بخاطر نت تمااااام تاپیکای چند سال پیش میره تو پربازدیدا

اره اتفاقا الان نگاه کردم تاریخشو متوجه شدم 😃😄اخه میدونی این چند روزه بخاطر نت تمااااام تاپیکای چن ...

خخخ .. چرا

بعضیاشون خوبن واقعا ..

نمیدونم چرا میترسم شروع کنم ب خوندن این تایپیک بعد ببینم گزارش زدن براش ترگوندنش😒

خخخ .. نترس بخون اگ وقت داری

مثلا من یه جایی خوندم ظرافتهای زنانه گفته بود به هیچ وجه کفش اسپورت یاکتانی به جزبرای ورزش وپیاده رو ...

چ مسخره

زندگي هيچكسي به شماها ربط ندارع سرتون از زندگي هم بكشيد بيرون                                                    خداوند   سر را افريد يا روي گردن باشد نه در زندگي ديگران:)