2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869333 بازدید | 28433 پست
rana جان چقدر زیبا هستش روبطتون با همسر ی

من هروقت برم آرایشگاه حتماّ باید همسرم بیاد دنبالم.بعضی وقتها که زودتر از من میرسه خونه وبخوایم مهمونی بریم زنگ میزنم میگم لباسای منم حاضر کنه.وبهش میگم که مثلاّفلان تونیک با جوراب شلواری فلان رنگ با کفش و...خیلییییییییییی دوست داره و میرسم همه چیو حاضر کرده.حتی توی کیفم چی بذاره هم میگم عشق میکنه و عادت کرده.
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام موضوع جالب و در عین حال مهمی رو مطرح کردی عسل بانوی عزیز
اصلا همین توجه شما به این قضیه نشون دهنده ظرافتت هست عزیزم
من خودم یکی از همکاسیهام بود که دختر چاق و قدکوتاهی بود پوست سبزه و عینک ذره بینی و کلی موهای درشت وزبر دور صورتش!
تو اولین جلسه کلاس که صحبت کرد پشت سرم نشسته بود نتونستم ببینم کی داره صحبت میکنه اما صداش خیلی جذبم کرد خیلی شمرده بدون تپق زدن و نازک و زیبا درست مثل گوینده های رادیو
اما بعد کلاس که دیدمش اصلا باورم نمیشد این باشه
ولی ولی ولی انقده اعتماد بنفس داشت که خدا میدونه توی تمام بحثا شرکت میکرد جلوی همه با اعتماد بنفس کامل راه میرفت باور نمیکنین باباش واسش کفش فشن قرمز گلی فرستاده بود خوابگاه ( اهوازی بود) اونم راحت میپوشید و راه میرفت چندتااز خانومای متاهلمون که ساده پوش بودن چنددفعه بهش تیکه انداختن بابت کفشاش اما با لبخند انقد قشنگ جوابشون رو میداد که نه اونا از دستش دلخور میشدن و نه خودش خودخوری میکرد
وقتی بازار میرفتیم مرتب تو بوتیکای شیک شهر میگشت اگه از مدل لباسی خوشش میومد پارچه میخرید میداد خیاط همون مدل اما سایز بزرگشو واسش بدوزه !
همین دوستم با یه پسر خوشتیپ و همه چی تموم نامزد کرد و ازدواج کردن
نتیجه اخلاقی :
درون باید ظریف و زیبا باشه بیرون خودش حل میشه !
هر گاه واژه "توقع" را فراموش کردی،خواهی دید که دنیا چقدر زیباست !
اروم راه رفتن و شتاب نداشتن توی حرکات خیلی موثره اما بنظرتون کسایی که شادوپرانرزی هستن و سریع راه میرن جذاب نیستن ؟ بنظرم به تیپ هرکسی برمیگرده مثلا بعضیا اگه اروم حرکت کنن مریض بنظر میان !
اگه یه خانوم صاف و کشیده و محکم قدم برداره اگه تندم حرکت کنه بازم جذابه اینطور فکر نمیکنین؟
هر گاه واژه "توقع" را فراموش کردی،خواهی دید که دنیا چقدر زیباست !
سلام دوستان
امیدوارم خوب تمرین کرده باشین
ممنون از همه که نظر میدین و ممنون از مهمونهایی که از خاموشی در میان و تجاربشونو سهیم میشن

و اما هاجر جون این چه حرفیه همه نظرها به درد بخوره منتهی وقتی از سر کار میایم و اینجا شلوغ میشه ممکنه فراموش کنیم در موردش صحبت کنیم من همه موارد رو جمع کردم یه جا مرتب میکنم میزارم
پس دلخوری و دلگیری نداریم دوستان
اینجا همه نظر ها محترمه درست باشه میپذیریم نباشه درموردش صحبت میکنیم ممکنه پستها هم زمان بشه واسه همین جا بیفته پستی پس حضورت نبینم کم رنگ بشه عزیم پر رنگ باش افرین

ساراناز مرسی که با مایی
من الان برم بکارم میرسم میام به سوالت جواب میدم
سلام
خوبید همگی؟ با ظرافت زنانگی چه میکنید؟
من از پریروز تمرین آرام حرف زدن و آروم راه رفتن انجام دادم
بنظر خودم تو خیابان خیلی اینطوری بهتر شد بنظرم تاثیر داشت میخام از این به بعد همینطوری باشم

یکی از خانوما که متاسفانه اسمشون یادم نیست گفته بودن که موقع خرید اگه از قبل هماهنگ کرده باشن که خانوم پرداخت کنه بازم با این حال کیف پول رو به همسری میدن تا ایشون بپردازن
من کاملا با این حرف موافقم و همیشه خودم همین کار رو میکنم موقع خریدایی که خودم قراره هزینش رو بدم کارتم رو یا از جلوتر یا همونجا به همسری میدم در ضمن رمز کارتمم قبلا بهش گفتم و دیگه خودش رمز رو میگه و اینجوری هم من احساس غرور و زنانگی میکنم هم همسرم جلوی فروشنده ها احساس غرور و مردونگی میکنه
مخصوصا اینکه من اگه برای خرید مانتو برم و از دو مدل خوشم بیاد تعلل نمیکنم و جفتش رو میگیرم خب اینجوری یهو باید یه مبلغ قابل توجهی پرداخت بشه و وقتی جلوی خانومای فروشنده همسرم بدون غر زدن و خیلی راحت پول رو پرداخت میکنه (از کارت خودم )خب واسه من خیلی کلاس داره و خیلی احساس خوبی بهم دست میده مخصوصا این حس که اونا فکر میکنن چقدر شوهرش لارجه و چقدر دوسش داره
البته معمولا اگه من مثلا دو تا مانتو بخرم حتما یکیش رو همسری پرداخت میکنه یعنی یا کلا با کارت خودش میده من بعدا پول یکیش رو واسش کارت به کارت میکنم یا برعکس اینکارش رو خیلیییییییی دوست میدارم
من یک کم زیادی از حد ملاحظه کارم .خودم فکر میکنم خوب نیست . مثلا اگر در یک جمع آقایی بخواد جلو پام بلند شه بخاطر اینکه به زحمت نیفته اینقدر خواهش میکنم و بفرمایید و از این جور چیزا میگم که حتی المقدور بلند نشه . اگر کسی بخواد کمکم کنه که کاری رو انجام بدم سعی میکنم نذارم و خودم انجام بدم . در مورد همسرم هم خیلی ملاحظه میکنم که خسته نشه یا اینکه همه چیز نظر ا ون باشه . بچه ها وقتی با هم میریم رستوران روم نمیشه غذای گرون سفارش بدم . بنظر شماها اینا اشکاله ؟
خدای خوب و مهربونم پشتم که بهت گرمه از کوه هم محکمترم، تنهام نذار .
با کفش پاشنه بلند کاملااااااااااااااااااااا موافقم
اما در مورد پوشیدن کفش پاشنه بلند در محل کار...... برای من سخته بخاطر اینکه هم زانوم یکم آسیب دیده و نباید زیاد بهش فشار بیارم هم اینکه پیاده رویم تا محل کار زیاده و با پاشنه بلند خیلی مشکل میشه
به نظر من نباید پوشیدن این کفش باعث بشه که به خودمون صدمه بزنیم من خودم تو محل کار کفشهای دخترونه اسپرت میپوشم اگه تابستون باشه کفشهای رو باز و خنک تر (صندل نمیتونم بپوشم به خاطر محیط کارم) زمستون هم پوتین بلند یا کوتاه
ولی تو جشن و حتی یه مهمونی ساده .......حتما کفش پاشنه بلندددددددد
ستاره جون
من خودمم تا حدی مثل شما هستم خودم تمام قد واسه دیگران پا میشم ولی قبلا نمیزاشتم کسی بخاطر من از جاش بلند شه ولی الان این رویه رو تغییر دادم و اگه کسی پا نشه ناراحتم میشم و دفعه بعد منم برای اون شخص پا نمیشم

به نظر من این رفتار ناشی از اعتماد بنفس پایینه بیا سعی کنیم اعتماد به نفسمون رو ببریم بالا
در ضمن چطور ما به دیگران کاملا احترام میزارم پس باید خودمون رو هم شایسته بهترین احترامها بدونیم
سلام دوستان.صبح(نه ظهر) همگی بخیرررررررررررررر.چه خوب، دوستان جدید توی تاپیک هستند خوش آمدین.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
منم تمرین کردم دیروز آرام راه رفتن اما با ناز نه شل و....لبخند بیشتر مواقع به همکارراکنسل کردم.دیروز متوجه تغییر رفتار مردم با خودم و حس میکردم(سوار ون شدم از این صندلی کوچولوها که باید خودمون باز کنیم.اما دیدم یه خانوم دیگه برام باز کرد نشستم اولین بار بود که یه نفر برام صندلیم و باز میکردوچند مورده دیگه که همشون اولین بار بود برام اتفاق میافتاد.)گذاشتم پای گفته ها و نصایح دوستان.خوشحالممممممممممممم
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش