2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869333 بازدید | 28433 پست
شقایق بر خلاف ظاهرش خیلی راحت و زود اماده میشه نه؟
هر که از خدا پروا کند خداوند راه خروج از مشکلات و گناهان را برای او فراهم کند و از جایی که گمان نمی برد روزیش دهد و هر کس بر خدا توکل کند خدا برای او کافی است خداوند به ثمر رساننده امر خویش است و برای هر چیزی قدری نهاده است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خخخخ فرین من عاشق ادمای تپل و خوش خوراکم

حالا یک تخفیفی به خودت بده یکبار این کیک رو درست کن بعدش رژیمتو شروع کن

هر که از خدا پروا کند خداوند راه خروج از مشکلات و گناهان را برای او فراهم کند و از جایی که گمان نمی برد روزیش دهد و هر کس بر خدا توکل کند خدا برای او کافی است خداوند به ثمر رساننده امر خویش است و برای هر چیزی قدری نهاده است
خوش به حالت چقدر زود چاق میشی

من کل عید ظرف اجیلم رو میز بود ولی خیلی تمایل نداشتم سمتش برم

بیا جاهامونو عوض کنیم
مرسی خخخخخخ
من خیلی عاشق اشپزیم و خیلی هم غذای جدید می پزونم
چندین بار نیت کردم برای کیک مرغ و دسر پان اسپانیا ولی هنوز درست نکردممممممممممم خخخخخخخ
ولی امروز حتما درست میکنم کیک مرغ رو
نازگلی ممنون از صبح که بیدار شدم تو فکره یه غذای این مدلی بودم ولی چی باشه نمیدونستم میخواستم سرچ بزنم که اومدی و یادم انداختی خخخخخخخ مرسی
زندگی یعنی:ســــــــــــــــپاسگزارم [smiley]s/sm_41.gif[/smiley]
بچه ها من سعی میکنم به اینده نیومده فکر نکنمولی همش وقتی دارم میخوابم یا تنها میشم یا اصلا به پسرم فکر میکنم همه این افکار یماد سراغم

اینکه چی میشه
من باید بیام سر کار نیان سرکار
چطوری تعادل بین این جوجه ها برقرار کنم
اگه پسری بره تو خودش یا حسادت کنه یاااااااااااااااااااااااااااااااا

اگه اگه اگه

الان یه وقتهایی که خسته ام و پسرم لجبازی میکنه صدام میره بالا بعدش میشینم تو تنهایم گریه میکنم و نمیتونم خودمو ببخشم بمیرم برا پسرم
خدا نکشدت فرین جون از اون تپلی های دوست داشتنی هستیا
خواهش میشه اسمون جون حتما درست کن و با اقاتون لذتشو ببر

کوهسار ببندش یک بار دیگه بازش کن واسه من همه دستورا میاد