2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869326 بازدید | 28433 پست
حسناجون پس اولین کاری که به نظر میاد باید انجام بدی اینه که بری تموم صفحات رو بخونی بعداین میون اگه سوالی داشتی یا موردخاصی برات پیش اومد بیا بپرس ماشالا بچه ها استادن راهنماییت میکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه پرینوش جون دیگه من پایه ام شدید واقعا نیاز دارم به این ظرافت زن بودن عصری تو خونه مطالعه میکنم نکته برداری اگه شد فایل خلاصه صفحات را هم درست میکنم
اگر از جایگاهت راضی نیستی عوضش کن*******چون تو درخت نیستی*******
حسنا جون من فایل خلاصه رو درست کرم تا به این صفحه اما چیزی حدود 50 صفحه ورد شده

میخوام کتابش کنم و منتشرش کنم!!!

راستی الیسابات جون ممنون از ست ها. بچه ها همیشه لاک ها و گوشواره های رنگای مختلف و ست رو داشته باشین و هرجا دیدین بخرین تا موقع مهمونی رفتن استرس خریدنشون رو نداشته باشید و همیشه حاضر باشن.

یا هرموقع لباس مجلسی رو پسندیدین گوشواره و لاک ست اون رو هم بخرید، قیمت زیادی نداره اما خیلی به چشم میاد
ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.
باشه پس من کل صفحات می خونم که با روحیه دوستان هم اشنا بشم من باید برم عصر میام برای مطالعه درسهایی که باید یاد بگیرم
اگر از جایگاهت راضی نیستی عوضش کن*******چون تو درخت نیستی*******
دوست جونا منم برم دیگه....
عسل بانو جون خوشحالم که برگشتی (تا به حال مهمونای به این پرویی دیده بودی یه هفته بری سفر بیای ببینی خونتو کن فیکون کردن)
امیدوارم بعد ازاین فرصت بیشتری پیش بیاد با هم صحبت کنیم
من رفته بودم نهار جاتون خالی

الیسابات عزیز عکسها رو پاک نکن خیلی خوبن کلی هم ایده میده بهمون خیلی خوبه که ما بتونیم لباسهامونو به خوبی ست کنیم
بزار باشه عزیزم تاپیک سنگین نمیشه اگرم بشه ایرادی نداره اینها به درد بخوره و لازمه

دستتم درد نکنه