2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869333 بازدید | 28433 پست
مرسی پرینوش جونم
باشه فردا منتظرتم
موفق باشییییییییی
بووووووووووس

منم مشغول کاربودم نتونستم بیام ههههه
آنگاه که تنها شدی

و در جستجوی تکیه گاه مطمئن بر امدی، بر ما توکل نما

(سوره نمل).

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچ وقت نگین چرا من باید کوتا بیام یا چرا من باید پیشقدم بشم تا روابطمون بهتر بشه.در واقع زنا تو این زمینه با استعدادترن پس ازش استفاده کنیم.نتیجش برا خودمون بهتره
فری جونم
من دارم میرم بیرون اگه فرصت شد 2 به بعد میام
راستی 2 که آن شدی تا ساعت چند هستی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آنگاه که تنها شدی

و در جستجوی تکیه گاه مطمئن بر امدی، بر ما توکل نما

(سوره نمل).
سکوت وقت عصبانیت مردا یه ناتوانی نیست بلکه یه قدرت و پتانسیل بالای زنه.یه شگرد یه مدیریت فوق العاده.روشی که الان کاملا برعکس شده شما چه جواب پس بدین تو اوج عصبانیت مردا و دعوا رو شدیدتر کنین چه کوت کنین در هر دو حالت همسرتون عوض نمیشه ومنظروتونو نمیفهمه اما وقتی شما سکوت میکنین مردا زودتر به حالت عادی برمیگردن وزودتر متوجه میشن اشتباه رفتار کردن همین یه امتیاز میشه برا اینکه درصدی از حق رو به شما بدن وبه خواسته شما بیشتر فکر کنن.
من به جای خواهش به شوشو میگم خواییییییییییییییییییییش جلو همم میگم.همسری خیلی خوشش میاد
دارم باهاش میحرفم لبامو 1 حالتهایی تکون میدم که صحبت کردنم ناز و خوجل شه
هر جائی باشیم هر وقت نگاهمون بهم افتاد 1 بوس یواشکی واسه هم میفرستیم
خدا جونم شکرت واسه همه چی😍