2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869326 بازدید | 28433 پست
تو مهمونیها پیش مسنتر از خودم نمیشینم معمولا پیش دخترام تا کم سنتر بنظر برسم وامروزیتر...سعی میکنم گاهی 1چیز تک بخرم و الکی بگم مده تا هیچکی مثله اونو نخره و همه فکر کن من خیلی بروزم...گاهی لباسا یا ارایشایی میکنم که کسی جرئتشو نداره تو متاهلا مثلا کرم برنزه شکلاتی بعد که زشت شدم همه فکر میکنن من چقدر خوشگلو جذابم که حالا 1روز زشت شدن برام مهم نیس،اخه هرکی بم بگه زشت شدی یا بهت نمیاد لبخند میزنم میگم مده و اونا از اعتماد به نفسم کم میارن!!!
خدا جونم شکرت واسه همه چی😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گاهی با شوشو میشینم پای فوتبا یا هر ورزش دیگه ای و به نظراتش راجع به اون بازی گوش میکنم یا گاهی اسم بازیکنا یا مربی رو میپرسم شوشو ازینکه اون میدونه و من نمیدونم خیلی حال میکنه
وقتی سوسک میکشه یا 1چیز سنگینو بلند میکنه اینقد از قدرت و مهارتش تعریف میکنم هم کلی خر میشه هم بیشتر برام کار میکنه
وقتی 1چیزی رو تمیز میکنه یا میشوره اینقد از قدرت دستاش واینکه چقدر قویه که تونسته اونو تمیز کنه میگم...وقتی 1چیز برام میخره اینقدررررررررر میذوقم و اون روز بهش محبت میکنم که خودش مشتاقه که من خرید کنم!!!!
زیبایی هامو پیشش میگم که بیشتر به چشمش بیاد و تعریفی که دیگران ازم میکنن،نه اینکه فخر بفروشم یا منت سرش بزارم یا از سر کمبود بگم،مثلا طوری میگم که انگار من ازین که خوشگلم خیلی خوشم میاد و راضیم،منظورمو رسوندم عایا؟!
یکم شما بگینننننن ما یاد بگیریم
امروز تشویق شدم کفش پاشنه بلند بپوشم...اخه معمولا کالج میپوشم فقط عروسیها و عیدا و مهمونیها پاشنه دار میپوشیدم الان تشویق شدم بیشتر بپوشم
جلو دیگران آدامس نمیخورم همیشه آروم غذا میخورم با پسرم جلو جمع شیک حرف میزنم همیشه به جای خداحافظ میگم خدانگهدار
این روزا قرآن هم که میخونی واست حرف در میارن میگن با خدا رابطه داره .
چند مورد از نتایج تحقیقات من:
1- پوشیدن کفش پاشنه بلند
2- داشتن موهای نسبتا بلند(البته به شرطی که به موهامون برسیم.)
3- پوشیدن دامن
4- دوری از هر گونه خشونت و تندی
5- اینکه وقتی به خونه میایم حتی اگه کلید تو کیفمون داشته باشیم کنار میایستیم تا شوهرمون در رو برامون باز کنه
.
.
.
هر گاه خداوند چیزی را در دل تو انداخت بدان توانایی رسیدن به آن را در تو دیده است...
تنبلک
1392/4/31 1:03 ب.ظ

همیشه یه ادکلن استفاده میکنم همه به بوش عادت کردن ووقتی جای باشم کسی بیاد همه حدس میزنن اونجا باشم
................................................
من اینقد اینکارو دوس دارم ولی اینقد تنوع طلبم هر روز 1 ادکلن میزنمولی برا موقع خواب 1 عطر مخصوص دارم که شوشو بهش عادت کرده...حس میکنه خیلی برا شبمون ارزش قائلم
همیشه تو مهمونیها کنار همسرم میشینم هیچ وقت ماهی پاک نمیکنم در بطری و قوطی باز نمیکنم سفت هستن دستم درد میگیره در پارکینگ که به هیچوجه باز نمیکنم
این روزا قرآن هم که میخونی واست حرف در میارن میگن با خدا رابطه داره .