2777
2789
عنوان

اولویت بندی و سطح درآمدتون!!!!!!!!

1315 بازدید | 8 پست
سلام دوستان
شما در اولویت بندی هزینه هاتون چه جوری عمل می کنین؟
من دیروز برای خرید لباس برای پسرم به شهرآرا رفتم و دیدم یه دست لباسش 150 در میاد
یعنی پوشاک فرزندتون اونم از نوع درست حسابیش در اولویت چندمه؟
بهتره بپرسم برای پوشاکتون چقدر ماهیانه هزینه می کنین؟؟؟ با درج در آمد
ما جفتمون کار می کردیم ولی من الان 2ساله به خاطر پسرم خونم و مامانم ماهی 300 بهم میده برای پول توجیبی
شوشو 1 تومن در میاره و خونه و ماشین قراضه ای داریم و تقریبا 500 قسط میدیم کمتر یا بیشتر
من نمیدونم این پولمو واسه خودم پس انداز کنم یا به فکر جوونیم باشم و واسه پسرمو خانواده خرج کنم و حالشو ببرم و همیشه بهترین هارو بپوشم.....
اندکی صبر سحر نزدیک است!!!!!!!!!!
عارفه جان منم لباسای دخترمو از شهرآرا می خرم اما اکثر اوقات فصل حراج میرم .............مثلا یه بلوز 30 تومانی رو میخرم 10 تومان........یه کتونی مارک آدیداس خریدم 10 هزار تومان که قیمتش بود 35 .... خیلی به نفعمه هم حالشو بردم هم پوله پس انداز شده البته منم متاسفانه فرهنگ پس انداز کردنم صفره صفره

برای من لباس بچه در اولویته که خیلی هم بده اولویت باید چیزای دیگه باشه .......خدا بزرگه تا اون موقع همه چیز حله ایشالله هههههههههههههه بخر حالشو ببر .........من اگر یه لباس ببینم خوشم بیاد محاله که نخرم کلا به لباس خیلی بیشتر از جواهرات اهمیت میدم .......چند روز پیش یه مایو از حراج برای دخترم خریدم 21000 تومان مامانم دعوام کرد میگه چقدر لباس براش میخری طلا بخرررررر طلاهم داره خب ولی دیگه دیگه
Lilypie Maternity tickers

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برای بچه خواهرم و برای نی نی آینده از شهر آرا خرید میکنم
از اورکیدس
خیلی گرونه اما وقت حراج میرم
خیلی حال میده
هفته پیش حراج 50% بود
یه عالمه چیز خریدیم
با اتیکتاش میشد 170-80 اما ما فقط 74 تومان دادیم
امان از تقوایی که با یک -تق- وا برود!
تو اینجا چیکار می کنی عدنا زاغ سیاه منو چوب میزنی .............مثل اینکه دوسال اونجا بودم تمام مغاره دارای شهرآرا منو می شناسن هههههههه جدی میگم وقت و بی وقت اونجا پلاس بودم خیلی وقته نرفتم میرم ایشالله یه دلی از عزا در بیارم
عارفه با این شماره تلفنی که برات میزارم تماس بگیر ازشون بپرس حراج هست یا نه 66435176-66593883 پوشینه مد
Lilypie Maternity tickers