اقا الان یه چیزی یادم افتاد خاااک توسرمممم 😂سال دوم دانشگاه بودم اومدم خونه ازشهری که دانشجو بودم با مامانم دعوام شد سر دوس پسرم دعوام شداا بعد ازشانس بد رفتم دسشوویی کلیپس واموندم افتاد تو چاه😰😰😰😰 اومدم بیرون گفتم افتاده اون تو مامانم گف بمن ربطی نداره باااید درش بیارییی وگرنه چاه میگیره, هی واااای من منومیگی بااون قر و فر وافاده ای که بیرون راه میرم دستم چنتا نایلون کردم یه سیخ کهنه برداشتم با یه چراغ قوه دستموکردم تو چااااه فاضلاب تا مچچچچ 😭😭😭😭الان یادم افتاااد وای خاک توسرمممم😂😂😂😂
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
واای اینو یکی از اشناها تعریف میکرد یه بار دور میدون ماشین تخلیه چاه در حال دور زدن بوده ظاهرا زیادی دور برمیداره شیلنگش از جا در میره از اون عنا میریزه رو ماشین کناریش وااای از بوی گندش اینا فرار کردن نفهمیدن چی شده
بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!