2777
2789

میخوام درست کنم تاحالا درست نکردم  سبزیجاتم رو شستم, بادمجان  سیب ترشی کلم گل  هویج کرفس   و فلفا دارم 

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب همینا خوبه فقط سیر هم بریز وقتی خشک شدن خورد کن کرفس و هویج رو یه دقیقه تو آب جوش بنداز همه چیزو قاتی کن نصف سرکه و نصف آب جوشیده سرد بریز سرش نمک هم بریز هم بزن مزه کن تا اونی که میخوای بشه. اگه میخوای خیلی خوب بشه زیتون و هندونه کوهی هم بریز

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی
خب همینا خوبه فقط سیر هم بریز وقتی خشک شدن خورد کن کرفس و هویج رو یه دقیقه تو آب جوش بنداز همه چیزو ...

مرسی عزیزم 

خب خشکشون کن من با سرکه سفید و گلپر و سیر و اب نمک شور میزارم بنظرم از ترشی خوشمزه تره ..شما میخای ترشی بزاری آب نمکو خط بگیر موادتو لایه لایه بریز آخرسرم سرکه درشم محکم بزار 

چشمان تو آفریقاست.. 

هر چی مواد داری بشور  خرد کن بزار رو پارچه کاملا خشک بشه ...سرکتو برار جوش بیاد اول هویچتو بزار دو سه قل بخوره چون هویچ بافتش سفته بعد گل کلم و کرفس و کلم پیچ بریز نمک و زردچوبه هم بزن در حد سه چهار دقیقه کافیه چون نرم میشه ب مرور زمان خاموشش کردی خیار رو بریز چون زودی نرم میشه ادویه هم من فلفل سیاه و زردچوبه و ادویه ترشی نمک میزارم اگ خواستی پونه و گل پر بزاری موقع ک مخوای نوش جان کنی ی مقدار ازش دربیار بریز داخلش چون اگ از اول بزاری بعدا بدمزه میشه...مواد ترشی سلیقه ای میتونی حتی کدو بادمجون ..سیر فلفل دلمه ..فلفل تند اضاف کنی سیاه دانه هم خوبه ..فلفل تند اگ از اول پخت بزاری خیلی تند میشه حتی میتونی لیمو ترش قاچ کنی بزاری

هر چی مواد داری بشور  خرد کن بزار رو پارچه کاملا خشک بشه ...سرکتو برار جوش بیاد اول هویچتو بزار ...

ممنون عزیزم  عالیه