2777
2789
عنوان

رنگ مو و ابروي دخترم

2243 بازدید | 14 پست

من دخترم ٤٠ روزه رنگ ابرو و مژه هاش بوره طلايي روشن ولي رنگ موهاش اول مشكي بود ولي روز به روز روشن تر ميشه كسي تجربه داره بالاخره موهاش رنگ ابروهاش ميشه يا ابروهاش رنگ موهاش؟ ناگفته نمونه كه خيلي پرمو و هفت ماه به دنيا اومده موهاي جنينيش فرصت نشده بريزه!

من دخترم اولش موهاش مشکی بود ولی بعد که موهای اصلیش در اومد روشنتر بود

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روشن تر میشه تا یک و دوسالگی بعد شاید کم کم تیره بشه پسر من سی ماهشه خیلی بوره اول مثل الانش نبود تیره تر بود

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

دختر برادر من با موها و ابرو و مژه مشکی به دنیا اومد..الان ۴ سالشه و مو طلایی و چشمه سبز و پوست سفید داره..کلا ازین رو به اون رو شد

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

من خودم سبزه بور بودم خيلي زشت بودم وقتي بچه بودم خودم موهاي مشكيشو دوست دارم و عاشق ابروها و مژه هاي تيره ام ولي بچم فعلا رنگ پوستش روشنه خوبه ميترسم شبيه خودم بشه با اينكه الان به نظر ميشه شبيه باباشه خدا كنه بمونه