2777
2789
عنوان

یه سوال دختر ای مجرد بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 75 پست
مامان من همش زور ب من ک هر کی میاد خونمون من باید برم پیش مهمون و بیشتر بحثهای ما سر همین دیووونم کر ...

انگشتتو بکن تو برق 😂

خداروشکر میکنم برا داشتنت برام بمون تا همیشه😗 M&A😗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای ما وسطش خندمون میگیره پااااره میشیم 

مسخره دعوا میکنیممم 😂😂😂

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
عه مامان توهم میگه؟😂😂😂

😁اره ولی بعد از دعوا😂

کاش یکی‌ ام پیدا میشد می رفت بهش میگفت  من‌ چقدر دلم‌ واسش‌ تنگ‌ شده🖤 ستار‌ه‌ کوچولو ...🌠🌌 اون که یه وقتی تنها کسم بود تنها پناه دل بی کسم بود تنهام گذاشت و رفت از کنارم از درد دوریش من بی قرارم...🎵🎶 https://abzarek.ir/service-p/msg/1989264⭐️  https://harfeto.timefriend.net/17293677314543   

تنها جمله ای که خیلی میگه ، بچت مثل خودت بشه 😂

گاهی ام میگه بچه اوردم عصای دستم باشه بلای جوونم شده ، یه ساعت نشده میاد بوسم میکنه برا اشتی کنون

مربی بدنسازی ام 💪 برنامه چربی سوزی و عضله سازی با هزینه کم میدم 😊

مامانم ب من میگه عایشه کوپکقیزی وای من انقد وسط دعوا میخندما اونم حرص میخوره حجوم میاره منو بزنه من فرار میکنم😂😂😂😂

خداروشکر میکنم برا داشتنت برام بمون تا همیشه😗 M&A😗
واااای خدا نکشتت 😄😄😄😄😄

به خدا، من دختر خوبی هستم اما مامانم شدیدا باهام بد. تاپیک قبلمو بخون اصلا شاخ درمیاری از حرکاتش.من خیلی دارم عذاب میکشم

برای ظهورآقامون و عاقبت به خیری من یه صلوات مهمونم کنید دوستان مهربونم.....
خیلی عجیب بود این پست

از چ لحاظ

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
قبلا خیلیییی زود عصبانی میشد الکی و خیلیم فحشای بدی میداد یه بار بدجور دعوا کردم بهش گفتم که چقدر نا ...

ماله من هزاربار گفتم این فحشا رو نده بازم بدتر شو تکرار میکنه

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍