2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بین دخترای دو قلوی من فرق میذاره

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 40 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر تهرانی بعضی مدارس پانسیون دارن بچه اا بعد ار کلاسها میمونن استراحت میکنن تکلیف مینویسن تا مادر و پدراشون بیان دنبالشون
قارچ کفیر فواید و استفادش http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691592
یه با رخیلی محترمانه و خنده خنده به مادر شوهرت بگو د رهرصورت هردوتادختر از پسر شماهستند............حالا شانس گند من یکیش عین شما شده...............یا وقتی میگن شکل خودشون هست بازم به خنده بگو خداکنه اخلاقش به شما نره......................خیلی حرصم گرفته
فکر نکن اگه همسان بودن بحث متفاوت می شد هیچ کی دخترای منو تشخیص نمیده چی بشه شانسی درس بگن بعد یه فرقایی میذارن روشون که شاخ درمیارم ......چه خانواده خودم چه همسرم اما من خیلی اهله مطالعه هستم تو کتاب ها نوشته بود که مادر نباید بذاره فرق بذارن مثلا وقتی به خصوصیاته اخلاقی فرق گذاشتن فوری بگو مهم اینه برای ما هیچ فرقی ندارن و عزیز ما هستن..
یکی شد دوتا منم در تعجبه خلقتت ماندم... ممنونتم
من توی زندگیم خیلی مشکل دارم مادر شوهرم با زبون بازی تمام مخارج زندگیش رو از شوهرم میگیره و نمیذاره یک ریال برای من و بچه هام خرج کنه استدلالش اینه که من خودم حقوق دارم و دستم توی جیب خودم است
من هم دخترم شبیه باباشه پسرم شبیه من مادرشوهرم همش قربون صدقه ی دخترم میره صدبار تاحالا گفته کپ باباشه...کلی ذوق میکنه ولی هیچوقت تا الان که پسرم ۴ سالشه یک بار اینجوری قربونصدقه ش نرفته چون شبیه منه.... من برام مهم نیست چون پسرم اصلا براش مهم نیست که کسی قربون صدقه ش میره یا نه ولی اصلا مامانبزرگشگ دوست داره یعنی ناخوداگاه داره تاثیرشو میذاره طوریکه بقیه هم متوجه شدن حتی شوهرم ولی دخترا در این زمینه حساسترن مخصوصا که دوقلو باشن دخترت گناه داره وقتی صحبت فایده ای نداره سعی کن تنها نذاریشون اونجا
2810