2777
2789
عنوان

متولدین آذر 85

13140 بازدید | 45 پست
دختر من 26 آذر 85 به دنیا آمده ، تو بخش متولدین به ماه ، با نی نی های آذر ماهی برخورد برخورد نکردم. مامانای آذری ، لطفا جواب بدین. دختر من آالان چهار و دست پا می ره، با کمک مبل و صندلی ، چند قدمی هم بر می داره ولی هنوز نمی تون بدون کمک به ایسته و یا راه بره ، نی نی های شما چطور
به به ، به به چقد بازار اینجا داغه چقد مامان نی نی هایه آذر 85 اینجا سر می زنن و از نی نی هاشون می گن پس کجایین بیان ببین بعضی از ماه های دیگه چه خبره
تازش هم من الان یه نی نی یک ساله هم دارم . شما ها کی می خواین واسه نی نیه بعدی اقدام کنین؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان دوقل جون سلام شازده پسرا خوبن . خواب و خوراکشون چطوره راضی هستی؟
یادته از وزن دخترم گفته بودم هنوز یه ذره هم فرق نکرده همونجوره امروز دارم دکترشو عوض می کنم. می رم پیش اختر خاوری. خدا کنه بااخلاق و با حوصله هم باشه در کنار حاذق بودنش.
دکتر پسرای شما کیه؟
ساره جان ، محمد خوش خوراکه ولی امین پدرمو تو خوردن در میاره . البته من و شوهرم قد بلند و درشتیم پس طبیعتا بچه هامون هم درشتن . آیا تو خودت درشتی که برای بچت انقدر نگرانی ؟ از مادر و پدر ظریف که بچه غول به دنیا نمیاد .(چشمک) . ثانیا الان هی می بری دکترای مختلف فردا که چاق و تپل شد باید رژیم بگیره . پس اگر بچت در سلامته انقدر مته به خشخاش نزن .
مامان دوقل جان دکتر خاوری گف وزنش 950/10 من که خییییییییییلی نگرانم. تازش ما هم اصن ریزه میزه یا همون ظریف نیستیم ولی این دکتره خیلی مثبت گف شاید از اونایه که هیکلهای مینیاتوری (؟!) دارن.
بچه ها رو کجا دکتر می بری؟
ساره جان ، محمد خوش خوراکه ولی امین پدرمو تو خوردن در میاره . البته من و شوهرم قد بلند و درشتیم پس طبیعتا بچه هامون هم درشتن . آیا تو خودت درشتی که برای بچت انقدر نگرانی ؟ از مادر و پدر ظریف که بچه غول به دنیا نمیاد .(چشمک) . ثانیا الان هی می بری دکترای مختلف فردا که چاق و تپل شد باید رژیم بگیره . پس اگر بچت در سلامته انقدر مته به خشخاش نزن .
هر مشکلی که تو داری مال منو ضربدر دو کن . کارم خیلی سخته ولی شیرینه . باهم بازی می کنن و آویزون من نیستن . ولی سرویس دادن بهشون خیلی خستم می کنه به طوری که بعضی شبها بیهوش می شم و خوابم می بره .
2810