2777
2789
عنوان

تذکر در خصوص ایجاد تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 22990 بازدید | 455 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقای ساپورت
تا هستین یه سوال دیگه هم دارم
تاپیکایی که استارتر تاپیک کامنت اولشو حذف کرده دیگه هیچ جا نمیاد بالا نه تو لیست مباحث مود علاقه، نه تو لیست همه بحث های من و نه حتی تو بخشای تبادل نظر
البته همه تاپیکا هم اینطور نیستن؛ فقط فکر کنم اگه استارتر درخواست حذف همه ی پستاشو داده باشه این اتفاق میفته

و این مساله یه کم ناجوره واسه ماهایی که اون تاپیکا رو دوست داشتیم

البته یه مزیتم داره اونم اینه که تبدیل شده به یه چیزی مثل کلوب خصوصی هیشکی جز مایی که میریم توش نمی بینتش
بدون خداحافظی رفتن رو بی معرفتی میدونم ..... خداحافظ
سلام
من یه سوال دارم و هدفم از پرسیدن این سوال اصلاح وضعیت نیست ، فقط میخوام علت رو بدونم تا علامت سوال بالای سرم بره
سوال :
چرا تازگی نمیتونیم ادرس وبلاگمون رو توی پست هامون بنویسم
ادرس وبلاگ یا هرسایتی رو میذاریم میگه اجازه ارسال این مطلب را ندارید
ببخشید من تازه عضو سایت شما شده ام همش بالا صفحه گزارش نامناسب میاد که من تقاضای حذف قسمت روانشناسی شدم در صورتی اصلا این تقاضا را نکردم در ضمن به چه صورت تایپیک میزارن که بقیه هم راهنمایی می کنن میشه به ایمیل من روش رو یاد بدین بی نهایت سپاسگزارم
عمرگل کوتاه نیست عمر ما زیادی بلند است
2810