2777
2789
عنوان

لطفا همفکری کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2190 بازدید | 24 پست
موافقم. برای همه شرایط مشابه تو پیش اومده یا می یاد، باور کن. فقط این رو بگم که اگه شوشو منظوری نداشته بوده باشه :) خیلی کم توقعیش میشه و بهش بر میخوره که همچین فکری راجع بهش کردی واسه همین می گم خیلی باید با احتیاط بهش بگی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هیچوقت تا حالا که 7 ساله ازدواج کردم بجز دو مورد هیچوقت با شوهرم خرید نمیرم شاید باورتون نشه حتی وسایلی که همه جا مردها برای خونشون میخرن مثل لوازم برقی، ساختمانی ، آچار، پیچ گوشتی........... هرچیزی که فکرشو بکنید خودم میخرم مثلا همین پریروز برای ماشین شستنش یه کارواش براش خریدم خودش اصلا اصلا حوصله خرید نداره تازه من خونه دار هستم و کل پولش ( چون خرید خونه دسته منه ) تو جیبه منه، اصلا چه معنی داره مرد با زنش پاشه بیاد خرید؟!!!!!!!!!!
وااااااا ! ما همیشه با هم میریم خرید. سلیقه هم رو خیلی قبول داریم! به نظرم خیلی هم قشنگه :) همین که همسرها واسه هم وقت بذارن نشوندهنده خیلی چیزهاست. مگر این که کسی واقعا سرش شلوغ باشه یا از خرید بدش بیاد که در اون صورت هم به نظر من اگه بشه یک زمانی رو هرچند کم به این کار اختصاص داد خوبه خوش میگذره :)
شبنم جان جمله آخرم شوخی بود شوهرم نه وقت خرید داره نه حوصلشو بیشتر منظورم این بود چون من همیشه خودم خرید میکنم تا حالا این مشکل برام پیش نیومده هر چند که من هیچوقت سلیقه مردها رو قبول ندارم ترجیح میدم همه چیز باب میل خودم خریده بشه
شبنم جون از نظراتت متشکرم
نازی جون خوشبحالت که این قدر مستقلی من درست برعکس شماهستم کاملا وابسته به شوشو هیچ وقت تنها خرید نمیرم همیشه باید خودش باشه الان 2ماهه میخوام کفش بخرم هنوز فرصت نکرده که بریم خرید من هم نرفتم اگه خودم برم خرید بعدش هی میخواد ایراد بگیره برای همین باخودش میرم
از دست این دخترها که چه قیافه هایی خودشونو درست میکنن و میان بیرون ...............!!!!!!کلی زندگیها رو بهم میریزن
نتونستم صبر کنم تلفن زدم بهش گفتم دیروز خیلی ناراحت شدم از دست اون دختره کلی بهم خندید و میگه پس بگو سردرد دیشب مال چی بود آخه من و اون دختره اصلا تیپمون بهم میخورد که تواین فکرها رومیکنی من کچل کجا اون کجا
نمیدونم واقعا که دارم دیونه میشم
سلام بچه ها

این مسئله دخترها رو باید جدی گرفت چون اپیدمی شده و خیلی زیادن همشونم به مردای زن دار کار دارن

دلیلشم واضحه چون میدونن از این پسرهای تیتیش مامانی الان واسشون شوهر در نمیاد ولی مردی که زن گرفته

خودشو نشون داده که از پس زندگی بر میاد

من با اینکه به همسرم خیلی اعتماد دارم ولی به دنیای خارج از خونه و زنا و دختر ها اعتماد ندارم

البته دور از جون همه زن ها و دختر های خوب
ایلیای من چه نازه.....