2777
2789
عنوان

معرفی همکاران جدید نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 59688 بازدید | 1620 پست
سلام

چقدر پیش داوری های تند . . . تعجب می کنم چرا کسی نمی گه اینها چه کاری بکنند و همش می گویند این کارها را خواهند کرد و کار دلچسبی نیست.

نی نی یارها قرار نیست مبصر باشند.
قرار نیست گشت پلیس باشند.

نی نی یارها قراره، به کاربرها کمک کنند.
به کاربرانی که در سایت ثبت نام نکرده اند، نیاز به راهنمایی برای ثبت نام و ایجاد تاپیک دارند کمک خواهند کرد.
نی نی یارها، تاپیک هائی که در بخش خودش ایجاد نشده، به محل درست خودش انتقال خواهند داد.

و مهم تر از همه، کاربران زن نمایی که با رفتارهای غیر اخلاقی، ایجاد تاپیک های ناراحت کننده باعث ناراحتی کاربران می شوند را شناسائی و مسدود خواهند نمود

خیلی خوبه که انتظارات خودتون را از سایت و نی نی یارها در همین تاپیک بنویسید
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بشخصه از پیش داوری عذر میخوام

اگر واقعا فقــــــــــــــــــــــــــــــــــط قراره که کار نینی یار ها این باشه پس خوبه . اشکالی نداره
ولی واقعا فقــــــــــــــــــــــــــــــــــط فقــــــــــــــــــــــــــــــــــط کارشون همین باشه ها
مدلهای عکس اتلیه ای من: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=858963&PageNumber=1 مدلهای تقویم: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1596169&postID=60779012 اگه تقویم یا عکس اتلیه ای برای کوچولوتون میخواین به این لینکا سر بزنید[smiley]s/sm_29.gif[/smiley][smiley]s/sm_15.gif[/smiley][smiley]s/sm_50.gif[/smiley] ایمیلم: lovelyphoto2014@gmail.com
2805
درمورد این گزارش زدن هم لطفا یه رسیدگی کنین اینجا واقعا تنش درست شده یه عده که از همدیگه خوششون نمیاد بیخود واسه هم گزارش میزنن وقط دسترسی میکنن این مورد رو هم لطفا رسیدگی کنین یا حداقل تعداد گزارشا رو بیشتر کنین واسه قط شدن مرسی

نانا:)
راستس عمو پرویز باززگشتتون مبارککککککککککککککککککک

از لطف شما ممنونم

ممنون . . . خانمaseman از نظرات شما هم متشکرم

در نهایت هدف ما سلب راحتی کاربران نیست . . هدف بهبود کیفیت خدمت است
Manam ba nazare asman movafegham
اونا هم ممکنه اشتباه کنن..یس بهتره علت بسته شدن تاییک رو بنویسن و تعداد اخطار ها بیشتر باشه که جند نفر الکی برای یکی اخطار رد نکنن و قطع دسترسی ش کنن.مرسیی
لطفا از این حرفای (ببخشید خاله زنکی) دست بردارید

ما اومدیم اینجا تا مشکلاتمون را حل کنیم یا مثل اون قدیم قدیما که خانمای محل مینشستن دم در خونشون سبزی پاک میکردن و از بدی مادر شوهر و خواهر شوهر و جاری میگفتن بشینیم به غیبت کردن؟؟؟؟؟؟

من شخصا اومدم تو سایت تا مطالب بیشتری یاد بگیرم و شاید بتونم به دیگری کمک کنم نه اینکه....
تا بتونیم زندگی بهتری داشته باشیم..
این سایت را یه سایت آموزشی میدیدم..

شاید با راهکار مدیران سایت اوضاع بهتر بشه
امیدوارم..
خانم امیتیس ممنون
خوب یادتون مونده . . . . بلندگو مال دورانی بود که من مدیر بازگانی سایت بودم

پیشنهادهای خوبی در همین تاپیک ها خوندم که در دستور کار ما هست مثل سامان دادن به بسته شدن اتوماتیک تاپیک و مهمتر از همه محدود کردن کار کسانی که بی جهت و بی دلیل درست، تایپیک ها را گزارش میکنند

بدون نظر و همکاری شماها هیچ کاری درست نمیشه
2810