2777
2789
عنوان

معرفی همکاران جدید نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 59688 بازدید | 1620 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دستیاران خانم تهرانی هستند برای اداره امور سایت.
تائید کامنت
پاسخ به درخواستها
تائید عکس شخصی
و پاسخ به نامه های همکاری
بشمارم زیاد میشه نی نی یار کم میاریم
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir

ملینا جان بخاطر بالابردن سرعت اینکارو میکنن دیگه!
تاپیکی ک مال چند سال پیشه و کسی پست نمیذاره موندنش چ فایده ای داره؟؟؟!
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...

اقای زاهدی ی فکریم ب حال سرعت سایت بکنید لطفا!
فقط جمعه ها سرعتش خوبه!!!
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
نه اصلا تائید نیمشه
با اجازه شون تاپیک را بستم

کارهای بهینه سازی توسط تیم فنی در حال برنامه ریزی هست . . ما بیشتر نگرانیم و وظیفه مان هست تاپیک ها را سروسامان بدهیم

پس حرکتهای خودجوش فعلا کاری نکنند تا تیم فنی به نتیجه برسه
اگر درست متوجه شده باشم آقای زاهد گفتن دارن بررسی میکنن کسانی که الکی برای تاپیک گزارش بزنن این آپشن گزارش زدن را ازشون میگیرن
در ثانی الان نی نی سایت همیار داره فکر نمی کنید این ها باید زیر نظر نی نی یارها باشه تا برای کسی مشکلی پیش نیاد
من الان با یک سیستم قدیمی (سلرون _ سی پی یو 2 و رم 2 ) هر روز میام مشکلی ندارم. اتفاقا قصد دارم یک تاپیک درست کنم به زودی و راه های افزایش سرعت اینترنت را یادآوری کنم . . .

ولی در مجموع نی نی سایت یک نیاز زیربنائی داره که کندی از آن است و در حال حل آن هستیم

اخه الان مدتیه همه از سرعت سایت شاکین ولی خب هیچ نتیجه ای نداشته.
بخاطر همین خودشون دست ب کارشدن...
خیلیاشون تاپیکای خودشون بوده ک مونده و الان ترکوندن.
2810