2777
2789
عنوان

معرفی همکاران جدید نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 59688 بازدید | 1620 پست

پرویز زاهد

1392/4/3 1:59 ق.ظ

ضمنا نی نی یارها برعکس سایتهای دیگر بیشتر در پشت صحنه سایت فعالیت دارند
درخواستهای کاربران را پاسخ می دهند و گزارش ها را زودتر بررسی می کنند. اواتارها و کامنتها با سرعت منتشر خواهند شد و از این قبیل کارها . . .

عالی میشه

امضــا نـدارم انگشـت میـزنــم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نقل قول:
آقای زاهد نمی شه این چند کاربر داشتن هر فرد رو هم جزو دستور کارتون قرار بدید؟

دقیقا این هم یکی از برنامه هاست

البته به روش جالب که فرصت داده خواهد شد خود افراد کاربری هاشونو حذف کنند و اگر نکنند، اعلام می شه کاربرهای چندتائی
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
خانم نیمفادورا

در مورد پیشنهاد اول: ساختار فعلی سایت خیلی دسمان را بسته و خیلی نمی توانیم دست ببریم.
در حال تغییرات زیربنائی در نرم افزار هستیم. دست کم 2 تا 4 ماه زمان میبرد ولی مهم اینه که کار شروع شده

پیشنهاد دوم یک کم محدود کننده است. داریم روی روش های ارتفا کیفیت تاپیک ها کار می کنیم. مثل اعطا هدایا برای کاربران با مشارکت مفید و علمی و آموزشی
سلام

راجع به این که فقط یه نام کاربری داشته باشیم یه سوال دارم.

من قبل از این آی دیم با یه آی دی دیگه عضو سایت بودم که دیگه باهاش نمی یام. چطوری حذفش کنم؟؟ چون همچین امکانی من اصلا ندیدم تو سایت.

دوم این که من یه آی دی هم برای خواهرم ساختم که فقط از بازارچه استفاده می کنه. با سیستم خودم اون وقت باید این هم حذف کنم؟؟

و سوم این که اون یکی خواهرم گاهی اوقات که می یاد خونمون با ای دیش از نی نی سایت استفاده می کنه. یعنی هم ازخونه ی خودش وصل میشه هم اینجا. تو این موارد این چنینی که مشکلی پیش نمی یاد که بخواید ای دی رو حذف کنید؟؟

البته شد سه تا سوال

و یه درخواست این که من و چندتا از دوستان نی نی سایتی یه بنیاد نیکوکاری راه انداختیم که تا به حال تونستیم با کمک دوستان نی نی سایتی کارای خوبی کنیم و به آدم های مختلفی کمک کنیم. سایت می تونه با ما همکاری کنه در این مورد. مثلا یه تایپیک ثابت واسمون بزنه؟؟

ممنون :)
 before i die i want to be happy and make others happy
خانم ملینا چشم ولی می تون مبپرسم چرا می خواهید نی نی سایت را ترک کنید؟ کسی ناراحت کرده شما را؟ اتفاقی افتاده؟ شاید بتونیم مشکلی اگر هست حل کنیم
خانم رهائی در مورد سه سوال اولتان، مشکلی برای جنین کاربرهائی نخواهد بود نگران نباشید

منظور کاربرانی هستند که خودتان میدانید، چند تا کاربر می سازند و خودشان از خودشان تشکر میکنند!

در مورد سوال بعدی، سایت خیریه میبینم و جواب خواهم داد
2810