2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکار میکنی مگه؟

مامان من دلسوز نیست چون اول از همه خودش براش مهمه

از بچگی بهترین خوراکیا بهترین چیزا تو کمد اون قایم بودو ما رنگشم نمیدیدیم

بعد ازدواجم ن جهاز درست حسابی ن سیسمونی حتی برا زایمان منو خواهرم نیومد پیشمون خواهرم از شهر دور اومد خونش بعد۷روز بیرونش کرد 

شب زایمانشم من پیشش بودم

قبلنا فقط پسراشو دوست داشت الان هم داره.خیلی ظلم در حق ما دختراش کرد تو مریضی پدرم.ولی الان بهتر شده .من الان طبقه بالای خونش زندگی میکنم هر کاری میکنم کرایه نمیگیره ازم میگه فقط برا پسرت پس انداز کن و پسرمو بینهایت دوست داره

پسرکم دنیایم با وجودت همرنگ چشمانت آبیست

مامان من بهتررررین مامان دنیاس بابامم همینطور 

ی نمونه کوچیکش الانم بعد ۴_۵سال ازدواج همین ک میبینه تب دارم و مریضم و شب بیدارم تاااا صبح پا ب پای من بیداره و نیم ساعت ب نیم ساعت زنگ میزنه یا پیام میده ک حالم بد نشه 🤧🤧🤧🤧

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
نمی تونم ارتباط عاطفی با دخترم برقرار کنم اخه خودش هم مغرور و لجبازه

مگه میشه؟فکر کردم در مورد مادر خودت صحبت میکنی.دخترت چند سالشه؟حتما افسردگی داری

پسرکم دنیایم با وجودت همرنگ چشمانت آبیست

مامان من بهترین و نمونه ترین مادره 

از همون کوچیکی اخ گفتیم جونشم برامون داد 

بهترین چیزارو واسمون خواست 

بهترین لباسارو تنمون کرد حتی اگه از خودشم میزد 

الانم که ازدواج کردیم همیشهههههه یعنی هر هفته میاد خونه من یا داداشم با دست پر میاد 

برنجمونو کلا مامانم میده گوشت و ماهی و مامانم میده 

از روغن ۵ کیلویی بگیر تا ب بالا میخره میاره برامون هم واس من هم واس داداشم دلش نمیاد ما خرج کنیم میگه شما پس انداز کنین 

هنوز که هنوزه باهاش میرم بیرون برام مانتو کفش کیف...میخره 

هر وقت مریض میشیم بالاسرمون هست

مامانم به معنای واقعی مامانه 

حتی شده اومده خونم ظرفامم شسته خونمو جارو زده سرویس بهداشتیمو شسته 

سمت ما رسمه که وقتی عروس ازدواج میکنه یخچال فریزر عروسو مادر داماد پر کنه یه جورایی مثل خرج باره اما مادرم خودش اینکارو کرد 

هنوز ک هنوزه یک بار پول سبزی ندادم خودش درست میکنه نمیزاره من خرج کنم خودش بهم میده مثلا برای ۱ سالم تو فریزر باشه 

خدا همه مامانارو نگه داره 

مامان منم نگه داره 

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑