2777
2789
پسرم دو سال هشت ماهشه .................متولد شهریور 89 ....بخاطر همین این قسمت تاپیک گذاشتم ..........

هر کلمه هر چند قبلا به گوشش نخورده رو میگم تکرار میکنه ............................قبلا انگار با دیوار حرف میزدی .......................یخچال و ..پنکه ...پارچه....کاسه ......مبل .........فرش ...همه اینارو بعد از من تکرار کرد .............تا دو سال 4 ماهگی هیچ کلمه ای نگفت ..........خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از همه دوستان ...مطلب پایی رو تو تاپیک دیگه نوشتم اینجا هم میذارم .......هر کی خوند لایک کنه شاید کسی این مشکل رو در خود یا اطافیان داشته باشه .بهتره که متوجه بشه

من الان یه چی میگم باز میگین چرا به بچه های ما برچسب زدی ......

.......عزیزان در دوره کودکی 90 در صد مشکلاتی که در اینده ممکنه گریبانگیرشون بشه رو می شه حل کرد

مخصوصا مشکلاتی که مربوط به اخلاق ادم و روان ادم میشه

و در دوره کودکی هست که اینها خیلی خوب نشون داده می شه ...

........چون هنوز بچه یاد نگرفته که باید پنهان کاری کنه .........و مانند جمع رفتار کنه

...............حرف نزدن یا دیر حرف افتادن بچه کمترین مشکلش کم شنوا بودن هست

که در بدترین مواردش با کاشت حلزون برطرف می شه

ولی بزرگترین مشکل همین دیر حرف افتادن .......مشکلاتی از قبیل افسردگی و پرخشاگری ...کم توجهی و مشکل در تحصیل و بذهکار بودنه

در خیلی موارد بچه ها باهوشند و این مادر ها رو گول می زنه ......اره هوششون ممکنه خوب باشه ولی ممکنه معایبوش در بزرگسالی بیشتر نمایان بشه تا هوششون .................

.مخصوصا اگه تو خانواده ی نا اروم ی بزرگ بشه

من ادرس یه تاپیک رو میذارم نزنید تو سرم

برای اطلاعات عمومیتون هم که شده 20صفحه اولش رو بخونید ........

تاکید میکنم حتما 20 صفحه بخونید ..................با حوصله بخونید ...............به علایم دقت کنید .................

عزیزانی که در اطافیانتون بچه ای دارید که زیر دوسال نمیتونه مامان باباشو صدا کنه ....

......یا هنوز نمیتونه بگه اب بده .

........تو رو خدا این تاپیک رو بخونید از اسمش نترسید ..............در صدی بالایی از جامعه ما این مشکل رو دارن .............ولی طیف های متعددی داره

بچه باید در سنی یادگیری حرف زدن که نهایتا تا 4 سالگی باید کامل بشه خیلی تمرینها باهاش بشه از گفتار درمانی گرفته تا بازی در مانی........

اگه این مدت طلایی که بگذره دیگه کار زیادی از دست پدر مادر و دکترا ساخته نیست چون مغزش شکل گرفته

اکثر این بچه تو ورد به دبستان مشکلشون معلوم میشه ..............

انشالله بچه های هیچ کس هیچ مشکلی نداشته باشه .........

ولی خیلی بده که ادم سرش رو عین کبک تو برف کنه و بگه بچم چیزیش نیست ...

من خودم یک ساله با این قضیه درگیرم ..................بار ها در مورد جیغ بچم تاپیک زدم ........بارها در مورد حرف نزدنش تاپیک زدم همه جوابشون این بود پسر بچه دیر حرف می افته ..............اصلا اینطور نیست ....اصلا و اصلا ..........................و این اکثر اختلال های مغزی در پسران هست .........این اختلای ممکنه انقدر کم باشه که هیچ کس تا اخر عمر متوجه نشه ...................

............تو رو خدا نگید فلان کس تا چهار سالگی حرف نزد بعد یه باره حرف افتاد و این حرفا من مطمئنم همون فلان کستون الان تو زندگی به مشکل خورده ........افسردگی کمترینشه ....................

اولین کار برای اینکه بدونید بچتون حرف نزدنش طبیعیه و یا نه مراجعه به گفتار درمان حاذق هست ................هیچ نترسید از گفتار درمان از روانپزشک از مشاوره .

اصلا نمیخواد به فامیل بگید که چکار دارید میکنید ..

..نهایتش اینه که هیچی نیست و با خیال راحت بچتون رو بزرگ میکنید ...............................اگه تو اطرافیانتون بچه ای با مشخصات تو تاپیک دارید حتما راهنماییش کنید حتی اگه به طرف بر بخوره .

....کاش یکی زود تر منو متوجه می کرد .....

..............سوالی بود تو همون تا پیک بپرسید

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=243787&PageNumber=108

برید از صفحه اول بخونید ...........ده صفحه اخر رو هم بخونید میفهمید سرنوشت من چی شد
مبارکه
هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
2810