2777
2789
عنوان

بنظرتون این تلقین منفیه یا حس خودم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 33 پست
منم همینجورم... حست منفی نبوده حس ششم بوده...

اخه خب از این موضوع ناراحت شدم

اخه جدای از حس ششم یه چیزی هست به اسم تلقین که میگن به خودت تلقین کنی فلان اتفاق میوفته

از اونجایی که کار داشتیم و از نیومدنش ناراحت شدم فکر میکنم حسم منفی بوده و تلقین منفی کردم به خودم قبلنم ازین اتفاقا زیاد برام افتاده

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               
اخه خب از این موضوع ناراحت شدم اخه جدای از حس ششم یه چیزی هست به اسم تلقین که میگن به خودت تلقین کن ...

تلقین یعنی نه غذا بپزی نه خونتو مرتب کنی نه منتظرش باشی چون یجورایی ته دلت قرصه که نمیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای منم همینجوریم خیلی اذیت میشم  خیلیم برام پیش میاد چ تو موارد مثبت چ منفی  

من یه بار با یه نفر قرار داشتم که ازش خوشم میومد وقتی داشتم حاضر میشدم که برم پیشش تو دلم گفتم خدایا کاری کن من سالم  و بدون هیچ مشکلی بیام خونه یه ترسی تو دلم بود

وقتی رفتم یه اتفاق بد برام افتاد و خب خداروشکر نجات پیدا کردم از قبل انگار میدونستم قراره یه چیزی بشه

یا مثلا یکی از فامیلامون میخواس بره تهران من از قبلش به مامانم گفتم اینا نمیتونن تهران زندگی کنن مامانم کلی مخالفت کرد که تو چیکار داری چرا نتونن و این حرفا ولی یکسال بعدش برگشتن و تهران نموندن... اینا درسته حس ششم منه اما موضوع امروز میگم شاید از تلقین خودم بود تا بتونم جلوشو بگیرم چون تا حالا چند بار پیش اومده مثلا با دوستام میخوایم بریم جایی یهو کنسل میشه

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               
به هرحال هرچی هست منفی نیست  ممکن چشم سومت نیمه فعال باشه (اگر سردرد قسمت پیشانی هم میگیری توی ...

نه من معمولا خیلی کم پیش میاد که سردرد بگیرم حس ششمم قویه ولی تو بعضی مسائل

اما راجب ماجرای امروز چون تا حالا چندین بار پیش اومده که مثلا دوستام بخوان بیان یا بریم جایی بیرون یهو کنسل شه واسه همون میگم شاید بشه جلوشو گرفت و تلقین منفی خودم باعث این چیزا میشه

تلقین یعنی نه غذا بپزی نه خونتو مرتب کنی نه منتظرش باشی چون یجورایی ته دلت قرصه که نمیاد

حالا اگه هیچ کاری نمیکردما باور کن میومد

چطور میشه پرورشش داد و مثبتش کرد؟

تجزیه تحلیل؟

اول ازهمه سعی کن کمتر صحبت کنی...

دقتت به خودی خود میره بالا 

اولش از حالات کوچیک شروع کن سعی کن حرکات بدن اطرافیان و زیر نظر بگیری صحبت هاشون و شرایط و باهم بسنج اتفاقات و توی ذهنت یاد آوری کن ،تمام حرکات و حرفهایی ک زده شده رو کنار هم بذار

شطرنج بازی کردن هم خیلی موثر 

این چیزی ک من میگم بیشتر واسه این بدونی تو یک شرایط خاص چ کاری و انجام بدی ک نتیجه ی بهتری بگیری 

قدرت تجزیه تحلیل بخوای بالا بره سعی کن تمرین های مغزی (brain training)انجام بدی 

مسائل ریاضی حل کردن هم موثر هر چقدر بدت بیاد 

ذهنت و اگر تمرین بدی و بیشتر ازش کار بکشی فعالتر میشه 

البته بعضیا قدرت تحلیلشون بالاست ولی با تمرین میشه بالاتر این افراد شد 

I'd walk straight through the bullet😏
نه من معمولا خیلی کم پیش میاد که سردرد بگیرم حس ششمم قویه ولی تو بعضی مسائل اما راجب ماجرای امروز چ ...

🤔🤔🤔🤔خب اخه تلقین کردن فرق داره با اینکه شما تو ذهنت بیاد بگی امروز طرف نمیاد و واقعا نیاد 

این دوتا چیز متفاوتن

🤔🤔🤔🤔خب اخه تلقین کردن فرق داره با اینکه شما تو ذهنت بیاد بگی امروز طرف نمیاد و واقعا نیاد  ...

خب فرق شون چیه؟

تجزیه تحلیل؟ اول ازهمه سعی کن کمتر صحبت کنی... دقتت به خودی خود میره بالا   اولش از حال ...

ممنون بابت توضیحاتت.

اتفاقا من هم شطرنج بازم هم رشته دانشگاهیم ریاضی بوده.ولی گاهی پیش اومده ازضمیرناخودآگاهم یه چیزی به زبونم اومده وگفتم بعد از چندساعت یا چند روز اون اتفاق افتاده.درحالیکه روحم هم از اون قضیه خبر نداشته

دارم ولی حس میکنم انقد یه چیزی هی بهم گفت نمیاد نمیاد که واقعا نیومد  انگار یه جورایی من به خو ...

درسته. انرژی منفیه. حس ششم یه بار بهت میگه. هی تکرار بشه خودت داری تلقین می کنی.

درسته. انرژی منفیه. حس ششم یه بار بهت میگه. هی تکرار بشه خودت داری تلقین می کنی.

دوس دارم جلوشو بگیرم

دوستان گفتن تلقین نیس هرچی هست دوست دارم که جلوشو بگیرم تا اتفاقاتی که دوس دارم بیوفته

خب فرق شون چیه؟

عزیزم تلقین منفی این مثلا تو مدام بگی نه اینا از من خوششون نمیاد بامن نمی زنن بیرون 

مطمئنم کنسل میکنن مطمئنم نمیخوان بیان من و دو در میکنن همچین حرفایی 

اما چیزی ک شما میگی 

گفتی داشتی جارو برقی می کشیدی یا تمییز میکردی یهو به دلت شد ک امروز نمیان واسه قرار 

دوس دارم جلوشو بگیرم دوستان گفتن تلقین نیس هرچی هست دوست دارم که جلوشو بگیرم تا اتفاقاتی که دوس دار ...

اون دست تو نیست. حتما مصلحت هست.

ولی حس ششم یه بار میگه. تو نمی تونی جلوی اتفاقاتی که دوست نداری رو بگیری.هیچ برگی بدون اذن خدا به زمین نمیفته. ولی جلوی خودت رو از این نظر بگیر که نذار یه مورد در ذهنت تکرار بشه یا تلقینش کنی.اتفاق های خوب هم در ذهنت تکرار میشه که ذوق کنی؟

عزیزم تلقین منفی این مثلا تو مدام بگی نه اینا از من خوششون نمیاد بامن نمی زنن بیرون  مطمئنم کن ...

اها اره درسته

دقیقا همینطور بوده ممنون از توضیحاتت

ممنون بابت توضیحاتت. اتفاقا من هم شطرنج بازم هم رشته دانشگاهیم ریاضی بوده.ولی گاهی پیش اومده ازضمیر ...

اون ممکن چشم سومت نیمه فعال باشه یوتیوب بزن واسه باز کردن چاکرای چشم سوم ۵نوع تمرین داره 

میتونی استفاده کنی 

ببین چن وقت دوست من صحبت از یه پسری و داشت دیشب به دلم آمد بهش گفتم سحر فردا نرو این پسر چون ردش کردی دیوونست یه بلائی سرت میاد امروز ساعت ۱۱پیام داد بیمارستان رو کیفش اسید ریخته فقط یه تیکه از گوشت دستش افتاده 

سر حرف من ک بهش گفتم این صبح ک رفته بود گفت لیوان دستش دیدم گفتم آب یا چایی نریزه روم قبل اینکه بخواد روش پرت کنه خودش و پرت کرده بود عقب 

این حالت ک من حرفشو زده بودم شب قبل حدس بوده یا به دل شدن بوده یا همون تجزیه تحلیل از رفتار پسره بوده

2810