2777
2789
@27دریا     @گلابتوننن     @گلابتون_خانوم     @مامانبزرگپانیذ ...

خیلی ممنونم عزیزم   حاجتت روا

ممنون استارتر    دوستان التماس دعا دارممممم ممنون میشم برای منم دعا کنید لطفا لایکم کنید تا منم دعاتون کنم

هرکیو لایک کردم یعنی براش صلوات میفرستم و دعا میکنم      حاجت روا باشید همگی

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم مهربووون از خدا برات سلامتی دل خوش آرامش و همه چیزای خوبو میخوام😘😘💖 ممنونم ازت

عزیزدلمی😘😘منم همینطور.الهی عالیترینها روزیت باشه.الهی آمین🙏🌹🌹

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
قربون دل مهربونت برم آبجی🤩🤩😘😘من کاری نمیکنم روزی خودتِ عزیزدلم💖💖الهی بزودی زووودبحرمت صلوات بر ...

فدات بشم عزیزدلم ممنونم واقعا لطف میکنی

انشاءالله عزیزم

خیلی ممنونم بابت ایت الکرسی خیلی مهربونی بخدا

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
قربونت برم😘😘الهی امین🙏🌹🌹الهی به تمام حاجتای دلِ مهربونت بزودی بعالیترین شکل برسی الهی آمین.برای ...

مرسی مهربونم 😙😙

همچون ماه الهام بخش باش، حتی زمانی که کامل نیستی🌛
@27دریا     @گلابتوننن     @گلابتون_خانوم     @مامانبزرگپانیذ ...

قربون دل مهربونت بشم مرسیییی که به یادمی❤❤❤❤

انشاالله به همه ارزوهای قشنگت برسی

همه دوستانی که اینجان و استارتر عزیز هرچی از خدا میخان همون بشه و حاجت روا باشن 

عزیزترینم همیشه به یادتم آبجی نازم😘😘😘مگه میشه مهربونترین وخوش قلبترین رو ازیادبُرد🤩🤗الهی حاجترو ...

فدای توجیگر    

شرمنده میکنی   توکه خودت توخوش قلبی ومهربونی سرامدی  

الهی به بهترین شکل   حاجت روابشی

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔

بچه هادعاکنیدگرفتاری بابام حل بشه 

بیمارمون شفابگیره

الهی همگی حاجت روابشید  

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
قربون دل مهربونت بشم مرسیییی که به یادمی❤❤❤❤ انشاالله به همه ارزوهای قشنگت برسی همه دوستانی که این ...

فداییییییی داری😘😘😘😘الهی آرزوهات به عالیترین شکل برآورده  بشن.

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉