2777
2789
خدایا بده حاجت همه را الهی آمین  خدایا شفا بده همه بیماران را الهی آمین  خدایا باز کن گر ...

الهی آمین برای دعاهای ناب وزیباتون🙏🌹الهی آرزوهاتون خاطره بشه.🙏🌹🌹🌹💋💋

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
@خداگونه     @ویهانمهر    لطفا برای شفای خواهرنازنینش دعاکنید @سینوس &nbs ...

چشم عزیز م حتما

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@دنیا203     @پرندهخوشبختی     @حس_یخی     @dnh     ...

ممنونم از دعوتت عزیزم .. الهی به حق این وقتای عزیز همه ی عزیزان به نیت قلبیشون برسن مستاجرها صاحب خونه بشن، دامن همه ی چشم انتظارا سبز بشه ‌. الهی همه ی مریضها شفا پیدا کنن . همه ی اونایی که منتظر یه خبر خوش هستن به آرزوهاشون برسن . برای من حقیر هم دعا کنید گره از کار شوهرم باز بشه سخت محتاج دعاتون هستم عزیزان🌺🌺🌺 الهی آمین به حق صلوات بر حضرت محمد و آل محمد🌺🌺🌺🌺

مرسی عزیزم هی منو شرمنده خودت میکنی😘😘

عزیزدلمی😘😘😘دشمنت شرمنده باشه.این حرف رونزن.انقدررررر عزیزودوست داشتنی هستی برام که همیشه به یادتم آبجی نازم💋💋🤩🤩🤩🌹🌹🌹🌹الهی هرجاهستی شادوخوشبخت وسلامت وکامرواباشی.الهی آمین🙏🌹🌹🌹💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
@دنیا203     @پرندهخوشبختی     @حس_یخی     @dnh     ...

ممنونم از دعوتت عزیزم .. الهی به حق این وقتای عزیز همه ی عزیزان به نیت قلبیشون برسن مستاجرها صاحب خونه بشن، دامن همه ی چشم انتظارا سبز بشه ‌. الهی همه ی مریضها شفا پیدا کنن . همه ی اونایی که منتظر یه خبر خوش هستن به آرزوهاشون برسن . برای من حقیر هم دعا کنید گره از کار شوهرم باز بشه سخت محتاج دعاتون هستم عزیزان🌺🌺🌺 الهی آمین به حق صلوات بر حضرت محمد و آل محمد🌺🌺🌺🌺

مرسی مهربونم اسی جونم سپاس برا عاقبت بخیریم و حفظ ابروم وعا کن و انشالله ب زودی زود برم خونه بخت و ...

الهی آمین🙏🌹🌹الهی سفیدروی دوعالم بشی.الهی خوشبخت وسعادتمندبشی.الهی آمین🙏🌹💖💖💖

سلام عزیز دلم  امیدوارم تمام بچه های نی نی سایت که حاجتی تو دلشونه ب زودی براورده به خیر بشه م ...

سلام به روی ماهتون😘😘الهی آمین🙏🌹🌹الهی همه حاجتای دلِ مهربون شماهم آبجی نازم بزودی زودبرآورده بشه.الهی آمین💖💖🙏🌹

آخه توچقدمهربونی         همیشه بیادهمه هستی عزیزدلم       ...

عزیزترینم همیشه به یادتم آبجی نازم😘😘😘مگه میشه مهربونترین وخوش قلبترین رو ازیادبُرد🤩🤗الهی حاجترواودلشادبشی.الهی آمین

سلام ممنون باشکوه عزیز که همیشه بیاد منی.. التماس دعا دارم از همگی ..امیدوارم که خدا به منو همه ارا ...

سلام به روی ماهت😘😘الهی آرامش وشادی توهمه لحظه های زندگیت همراهت باشه.الهی آمین

اللهم صل علی محمدوال محمد.برای آرامش دلِ آبجی نازم

دعا میکنم با شکوه جون به مراد دلش برسه  خدا خیرش بده دست خیر داره توی دعا کردنا همیشه بیادمونه ...

قربون دل مهربونت برم آبجی🤩🤩😘😘من کاری نمیکنم روزی خودتِ عزیزدلم💖💖الهی بزودی زووودبحرمت صلوات برحضرت محمدوال محمدحاجترواودلشادبشی.الهی آمین🙏🌹🌹🌹برای برآورده شدن آرزوی دل مهربونت آیت الکرسی خوندم.

ممنون عزیزم که محبتات همیشه شامل حال من میشه😘😘😘😘😘

قربونت برم .جبران یک صدم محبتات نمیشه😘😘😘💋💋💋💋الهی حاجترواودلشادوسعادتمندبشی.الهی آمین🙏🌹🌹خیلییییییی دوست دارم💖💖💖💖💖💖🤩🤩🤩

سلام عزیزم چشم.برای شماواستارترمن صلوات فرستادم 😍😘🌹❤💋🌷

سلام به روی ماهت😘😘دستِ گلت دردنکنه.الهی خیرببینی🙏🌹🌹

استارتر عزیزم التماس دعا منم برای شما آیه الکرسی میخونم ان شالله خواسته قلبیت با مصلحت خداوند یکی با ...

قربونت برم😘😘الهی امین🙏🌹🌹الهی به تمام حاجتای دلِ مهربونت بزودی بعالیترین شکل برسی الهی آمین.برای حاجترواییت آیت الکرسی خوندم

قربونت برم .جبران یک صدم محبتات نمیشه😘😘😘💋💋💋💋الهی حاجترواودلشادوسعادتمندبشی.الهی آمین🙏🌹🌹خیل ...

دورت بگردم نازنینم😘😘😘منم خیلی دوستت دارم❤❤❤❤ان شالله بهترینها تو زندگی قسمتت باشه الهی آمین

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
2810