2777
2789

دعا کنین ایشاالله تا روز تولد پیامبر شوهرم با میل خودش بیا بریم خونه بابام اینا تا این فاصله ها تموم شه

انشاالله خدا غم دلاتونو برداره و جاش شادیهای بزرگ بزاره

🙏برا حل مشکلات همه بیزحمت یه صلوات🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا من دعا کنید سال دیگه این موقع خونه مورد علاقه من باشم. وهمسذم ترفیعشو بگیره وکارش حسابی سکه بشه

خدا در رزق و روزی رو به رو همسرم باز کنه

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم

خدایا به شادی دل اهل زمین و آسمان دراین ایام خجسته همه رو به آرزوهای قلبی شون برسون 

نگاهت رو از زندگی ها بر ندار 

الهی آمین 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
خدایا به شادی دل اهل زمین و آسمان دراین ایام خجسته همه رو به آرزوهای قلبی شون برسون  نگاهت رو ...

الهی آمین

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               
دوستانی که لایک کردم واسه همتون صلوات فرستادم  واسه دوست عزیزمون @باشکوه   هم دعاکنید م ...

آخه توچقدررررماهی😘😘😘فدایِ دلِ پاک ومهربونت بشم😘😘😘😘🤩🤩🤩جدابایدبابت وجودت سجده شکرکنم.الهی همیشه حاجترواوعزیزخداباشی والهی همه آرزوهات خاطره خوش زندگیت بشن.الهی آمین🌹🙏🙏🙏💋💋خیلیییییییی دوست داررررررم💋💋💋💋💋💋💋

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
دوست عزیزم  @باشکوه     بیا

@خداگونه    

@ویهانمهر    لطفا برای شفای خواهرنازنینش دعاکنید

@سینوس    

@فرانک20    

@zeinab123    

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
آخه توچقدررررماهی😘😘😘فدایِ دلِ پاک ومهربونت بشم😘😘😘😘🤩🤩🤩جدابایدبابت وجودت سجده شکرکنم.الهی هم ...

عزیزم این چه حرفی خوبی از خودته گلم فدات بشم 😍😍

ان شاالله حاجت رواشی گلم قربونت برم💖💞❤️🌹🌹🌹💐💐💐💐💕💖💖💞

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       
@خداگونه     @ویهانمهر    لطفا برای شفای خواهرنازنینش دعاکنید @سینوس &nbs ...

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

🙏🙏🙏🙏الهی خیلی زود خواهر عزیزشون خوب بشه🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🌹

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       
2810