2777
2789
چ حال ادم خوب میشه میبینه براش دعا کردن وااقعااا میگم

وای اره من دیشب تاپیک زدم انقد ذوق زده شدمااااااا که نگو

واسه همین تا جایی که بتونم میخوام هر شب تاپیک بزنم امشبم خیلی خسته بودم ولی با این حال دلم نیومد تاپیک نزنم

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیروز تو تاپیکتون دعا کردم مشکلم برای امروز حل شه که نشد باز خدا روشکر  همین که خدا با منه کاف ...

عزیزم مشکلت چی بوده؟

ایشالا خدا گره از همه مشکلاتت باز کنه

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               
وااقعا کلی انرژی مثبت میاد سمت آدم دمت گرم با تاپیکت

خواهش میکنم  

دم شما گرم که شرکت میکنید

برا منم دعا کنین مشکلاتم حل بشه....

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

دوستانی که لایک کردم واسه همتون صلوات فرستادم 

واسه دوست عزیزمون @باشکوه   هم دعاکنید ممنون

التماس دعا🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹💐💐💐💐

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       
منم به راه راست هدایت شم

ایشالا به هر چی میخوای برسی

توروخدا دعاکنین به خاسته هام برسم براتو دعامیکنم...

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️💋💋💋💋

خـــــــــدا عاشقتم                                                                   
2810