بچه ها من میخوام برای 40 نفر دعا کنم و صلوات بفرستم لطفا شمام برای من دعا کنید و صلوات بفرستین
دوست داشتین پست بذارین اگرم حوصلتون نکشید پست اولو لایک کنید تا من براتون صلوات بفرستم چون دعای دیگران در حق هم دیگه به اجابت میرسه
اگه از 40 نفرم بیشتر شد که چ بهتر
محتاجیم به دعاتون دوستای گلم
بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی اینستام: مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید من یه قانون جذبی ام. زندگیم تو مشتمه قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎
باتشکر از استارتر عزیز بابت این تاپیک عالی دوستان ان شاالله همه حاجت رواشین به امید حق التماس ...
خواهش میکنم مرسی که شرکت کردی و برای همه وقت گذاشتی ایشالا خدا بهترینارو نصیبتون کنه
بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی اینستام: مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید من یه قانون جذبی ام. زندگیم تو مشتمه قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
https://t.me/parvareshejazb این کانال ویس های رایگان اقای شریفی رو گذاشتن بخوای میتونی گوش بد ...
ممنون عزیزمممم
😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا
خواهش میکنم مرسی که شرکت کردی و برای همه وقت گذاشتی ایشالا خدا بهترینارو نصیبتون کنه
ممنون عزیزم 💞💞💕🌹💖
لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘 همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨ خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔. درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳. 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋 💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙. 😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩🎓 🙄🤐😥☹️🤕🥴😕 🥰99/2/27🤗💚💙💕😍 🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋 🕋الهیییییی به امید تو🕋.
چشم همین الان از ته دلم دعا میکنم براتون ایشالا خدا حاجت شمارو بده و بهترینا براتون رقم بخوره
لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘 همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨ خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔. درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳. 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋 💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙. 😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩🎓 🙄🤐😥☹️🤕🥴😕 🥰99/2/27🤗💚💙💕😍 🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋 🕋الهیییییی به امید تو🕋.
مرسی مهربون منم برات ۱۰ تا صلوات فرستادم انشالله هرچی خیر همون بشه
مرسی خیلی ممنون😍🌹🙏💕💕💕💖💞
الهی من دورررررت بگردم😘😘مرسی آبجی نازم.ممنونم که به یادم بودی.الهی خیردنیا وآخرت روببینی وهمیشه حا ...
ممنون عزیزم فدات بشم ان شاالله حاجت رواباشی😍😍💞💖💕🌹🌹🌹💐