2777
2789
عنوان

(((((((( 40نفر بیاین اینجا که برای هم دعا کنیم و صلوات بفرستیم))))))))))

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 106 پست
باتشکر از استارتر عزیز بابت این تاپیک عالی  دوستان ان شاالله همه حاجت رواشین به امید حق التماس ...

خواهش میکنم مرسی که شرکت کردی و برای همه وقت گذاشتی ایشالا خدا بهترینارو نصیبتون کنه

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               
منم ممنونم که شرکت کردین و حال منو خوب کردین از وقتی این تاپیکو زدم کلیییییییی از ته دل خوشحالم و حس ...

انشاءالله که حال دلتون همیشه خوب باشه.

خیلی کارتون زیبا بود. 

ممنـــــــوم گل دختر ❤

خوشـحال و شـاد و خنـدانـم                                       قــدرِ دُنـیــا را مـی دانـم                                                                 💚💜💚                        

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

https://t.me/parvareshejazb  این کانال ویس های رایگان اقای شریفی رو گذاشتن بخوای میتونی گوش بد ...

ممنون عزیزمممم

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  
خواهش میکنم مرسی که شرکت کردی و برای همه وقت گذاشتی ایشالا خدا بهترینارو نصیبتون کنه

ممنون عزیزم 💞💞💕🌹💖

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       
برای من خیلی دعا کنین که محتاجم 

چشم همین الان از ته دلم دعا میکنم براتون ایشالا خدا حاجت شمارو بده و بهترینا براتون رقم بخوره

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               
برای من خیلی دعا کنین که محتاجم 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

ان شاالله حاجت روابشی🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       
چشم همین الان از ته دلم دعا میکنم براتون ایشالا خدا حاجت شمارو بده و بهترینا براتون رقم بخوره

مرسی عزیز دلم همچنین برای خودت همیشه بهترینا باشه

میشه برای رسیدن به حاجتم یک صلوات بفرستی 😘
الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  الهم صل ...

مرسی مهربون منم برات ۱۰ تا صلوات فرستادم

انشالله هرچی خیر همون بشه

میشه برای رسیدن به حاجتم یک صلوات بفرستی 😘
مرسی مهربون منم برات ۱۰ تا صلوات فرستادم انشالله هرچی خیر همون بشه

مرسی خیلی ممنون😍🌹🙏💕💕💕💖💞

دوست عزیزمون باشکوه🌹🌹🌹

الهی من دورررررت بگردم😘😘مرسی آبجی نازم.ممنونم که به یادم بودی.الهی خیردنیا وآخرت روببینی وهمیشه حاجترواباشی.الهی آمین🙏🌹💖💖💖💋💋برای حاجترواییت آیت الکرسی خوندم.

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
@باشکوه    

مرسی عزیزدلم😘😘الهی همیشه حاجترواوعزیزخداباشی.برای حاجترواییت آیت اکرسی خوندم.🙏🌹💖💖

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
الهی من دورررررت بگردم😘😘مرسی آبجی نازم.ممنونم که به یادم بودی.الهی خیردنیا وآخرت روببینی وهمیشه حا ...

ممنون عزیزم فدات بشم ان شاالله حاجت رواباشی😍😍💞💖💕🌹🌹🌹💐

مرسی عزیزدلم😘😘الهی همیشه حاجترواوعزیزخداباشی.برای حاجترواییت آیت اکرسی خوندم.🙏🌹💖💖

ممنونم ازت منم برای شما دعا کردم و صلوات فرستادم

2810